Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OBLJETNICA BLJESKA

Krstičević branio premijera i uputio Petrovu nedvosmislenu poruku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar obrane Damir Krstičević ustvrdio je kako je premijer uključiv i pokazuje vodstvo u izazovnim vremenima. Kaže da su sve opcije otvorene, pa i novi izbori. Na upit ima li HDZ većinu - Krstičević poručuje da su danas fokusirani na vrijednosti Domovinskog rata. Uputio je i nedvosmislenu poruku Boži Petrovu.

Premijer Andrej Plenković u Okučanima nije htio komentirati optužbe Mostovih političara, upućene iz Splita.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Politički put Bože Petrova U nešto više od godinu dana: Gradonačelnik, potpredsjednik Vlade, predsjednik Sabora, pa saborski zastupnik Slika nije dostupna Petrov ne popušta Zastupnici na rubu živaca: "Ne pretvarajte ovo u psihijatrijski odjel kojem ste vi šef"

Plenkovića je branio ministar obrane Damir Krstičević. Tvrdi da je premijer uključiv i pokazuje vodstvo u izazovnim vremenima. Kaže da su sve opcije otvorene, pa i novi izbori. Na upit ima li HDZ većinu - Krstičević poručuje da su danas fokusirani na vrijednosti Domovinskog rata. Uputio je poruku Petrovu.

"Nama treba u ovom trenutku politička stabilnost. Vidimo da imamo jako puno gospodarskih izazova, imamo izazova oko granice, imamo složenu sigurnosnu situaciju... treba nam ta odgovornost, to zajedništvo. Mislim da gospodin Petrov zna sve. On je predsjednik Sabora i danas je trebao biti u Okučanima", kazao je Krstičević. "Nismo se borili za podjele... već da u zajedništvu i jedinstvu stvaramo bolju Hrvatsku za budućnost naše djece i naše zemlje", istaknuo je pak Milijan Brkić, potpredsjednik Sabora (HDZ).

Na kritike zbog nedolaska Božo Petrov je poručio kako zbog poštovanja prema žrtvi branitelja nije išao u Okučane, jer je svjestan kako bi glavna tema bili on i Andrej Plenković, njihov susret i druge teme koje danas tamo nisu poželjne ni bitne.

"Heroji Bljeska, branitelji, zaslužuju potpuno poštovanje i priznanje, a ne da ih se koristi za skupljanje političkih poena. Upravo zbog poštovanja prema toj žrtvi nisam otišao u Okučane, jer sam svjestan kako bi glavna tema bili ja i Andrej Plenković, naš susret i druge teme koje danas tamo nisu poželjne ni bitne. Odlučio sam tako, jer u prvom planu mora biti obilježavanje akcije Bljesak", poručio je Petrov.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene