Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon podrške Škori

Culej se vraća kući, u drugom krugu podržat će Grabar-Kitarović: "Ako biramo, neka to bude kockasto"

Stevo Culej
Stevo Culej Foto: DNEVNIK.hr
Nakon Škore, Stevo Culej će u drugom krugu podržati Kolindu Grabar-Kitarović.

Stevo Culej, HDZ-ov zastupnik koji je u prvom krugu predsjedničkih izbora otvoreno podržavao Miroslava Škoru, sada će podržati Kolindu Grabar-Kitarović.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Interaktivna karta Objavljeni detaljni rezultati predsjedničkih izbora: Pogledajte kako su glasali vaši susjedi Vinko Gegić Bobetko u stožeru Kolinde Grabar-Kitarović "volio sam srbiju" Show u stožeru Grabar-Kitarović: Obožavatelj vikao o sotoni, četnicima i zvijezdi petokraki, novinarima zaprijetio incidentom

Na Facebooku je objavio kako podržava Kolindu Grabar-Kitarović za hrvatsku predsjednicu. Njegovu objavu prenosimo u izvornom obliku. 

"Dosljednost i odgovornost su najvažnija osobina svakog čovjeka i politički zrelog političara.Istaknuo sam u prvom krugu kako se okrećem i podupirem svog prijatelja MIROSLAVA ŠKORU u prvom krugu izbora. Također sam istaknuo ako KOLINDA GRABAR KITAROVIĆ uđe u drugi krug da ću je podržati. Danas dosljedno svjedočim svoje stavove. Sretan sam da je aktualna predsjednica istaknula snažnu poruku okupljanja oko najvažnijih hrvatskih vrijednosti a to su: domovina Hrvatska, domovinski rat i branitelji,obitelj,mladež,kršćanski nauk i drugo.Oko tih vrijednosti se okupljam ja,moja obitelj i moji prijatelji.Oko tih vrijednosti se okuplja naša HRVATSKA.Zato ja pozivam sve moje i naše birače desnog centra da podržimo KOLINDU GRABAR KITAROVIĆ u okupljanju i mobilizaciji svih nas za bolju i jaku HRVATSKU .AKO BIRAMO NEKA TO BUDE KOCKASTO", napisao je Culej. 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene