Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Očekuju jedan mandat u Saboru

Cuccurinova Ladonja postaje politička stranka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Udruga građana Ladonja, koja se već šest godina okuplja oko nezavisne liste poduzetnika Plinija Cuccurina, postaje stranka i izići će na iduće parlamentarne izbore.

Po riječima Cuccurina prošlotjedna osnivačka skupština stranke u Balama uslijedila je nakon opsežnih razgovora s pristašama i građanima te rasprave provedene od ljeta prošle godine.

Pročitajte i ovo Milan Bandić Otvorio Trgovački sud Milan Bandić u stečaju, dug dodatno narastao sjednica Hrvatskog sabora Četiri milijuna razloga za veselje HDZ-u Strankama u 2024. gotovo dvoznamenkasti iznos: Zastupnice će dobiti više od zastupnika

>> Savez: Glavna smo alternativa IDS-u i SDP-u

'Razdoblje promišljanja i razmatranja svih mogućnosti za djelovanje Ladonje završila je javnom raspravom i istraživanjem javnog mnijenja u prosincu prošle godine', istaknuo je Cuccurin, dodavši kako su rezultati pokazali da bi politička stranka Ladonja osvojila najmanje jedan mandat u Hrvatskom saboru.

'Danas je mjerodavnom ministarstvu predan zahtjev za registraciju, a nakon registracije javnost ćemo obavijestiti o djelovanju i pripremama za parlamentarne izbore', kazao je Plinio Cuccurin. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene