Obavijesti Video Pretražite Navigacija
''Mediji su naše blago''

Ćorić o tvrdnjama da mediji i oporba umanjuju rad Vlade: ''Ja sam već promijenio oblik izreza na svojoj potkošulji''

Ministar gospodarstva Tomislav Ćorić komentirao je navodne tvrdnje sa sjednice predsjedništva HDZ-a na kojoj je rečeno da dio medija u suradnji s oporbom želi umanjiti ulogu Vlade kada je riječ o pomoći Banovini.

''Ja mislim da su mediji naše blago. I u tom kontekstu, ja sam već promijenio oblik izreza na svojoj potkošulji. Vjerujte mi da doista nitko ne misli drugačije'', rekao je ministar gospodarstva i održivog razvoja Tomislav Ćorić na pitanje novinara smatra li i on da mediji i oporba pokušavaju opstruirati rad Vlade i umanjiti njezinu ulogu u pomoći Banovine.

Tu je tezu navodno spomenuo na sjednici predsjedništva HDZ-a u ponedjeljak navečer, a iznio ih je predsjednik stranke Andrej Plenković.

Novinari su Ćorića pitali i je li istina da su te tvrdnje zaista izrečene na sjednici predsjedništva.

Pročitajte i ovo Dubravka Šuica - 1 BANIJA I BANOVINA Žustro na sjednici vrha HDZ-a: Šuica ustvrdila da mediji žele srušiti HDZ jer pišu Banija, a ne Banovina

''Ja mislim da mi svi moramo dati sve od sebe. Sad se više ne šalimo. Vlada Republike Hrvatske od prvog je trenutka prisutna na terenu, kao i sve službe, predstavnici regionalne i lokalne vlasti, ali i mediji'', kazao je ministar i dodao da vjeruje kako sve teme koje se nađu u medijskom prostoru na neki način i zaslužuju pozornost.

Pročitajte i ovo Dubravka Šuica (Foto: Screenshot/Dnevnik.hr) "Bespredmetna rasprava" Pljušte reakcije na riječi Dubravke Šuice, Banijci imaju druge brige: "Sad je bitno ostati živ i normalan"

''Jesu li neke od tih tema jednako važne kao i neke druge, mislim da o tome na kraju odlučuju gledatelji i gledateljice. Međutim, svaka je tema u medijskom prostoru relevantna, inače ne bi tamo bila'', zaključio je Ćorić.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene