Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ubojstvo u borovcima

Ubio brata, majka je očajna: "Robert je odnio Srećka na krevet i davao mu umjetno disanje, krvi je bilo svugdje"

Aktualno Galerija Ubojstvo u Borovcima - 2 Ubojstvo u Borovcima - 2 Foto: Ivo Ravlic / CROPIX Ubojstvo u Borovcima - 7 Ubojstvo u Borovcima - 7 Foto: Ivo Ravlic / CROPIX Ubojstvo u Borovcima - 5 Ubojstvo u Borovcima - 5 Foto: Ivo Ravlic / CROPIX Ubojstvo u Borovcima - 9 Ubojstvo u Borovcima - 9 Foto: Ivo Ravlic / CROPIX +0 Ubojstvo u Borovcima - 4 Galerija 1/5 >>
Vesela je izgubila tri sina i supruga. Robert je u srijedu ubio Srećka.

Uhićen je 46-godišnjak kojeg se sumnjiči da je u srijedu u obiteljskoj kući u selu Borovcima u Kuli Norinskoj ubio 51-godišnjeg brata. Zadao mu je dvije ubodne rane u trbuh.

Policija je na mjestu događaja zatekla osumnjičenog 46-godišnjaka. On je uhićen i doveden u prostorije policije na kriminalističko istraživanje. 

Sve se odvijalo ispred kuće. Dvojica braće su se posvađala, ispričala je očajna majka Vesela Krstičević. 

"Robert je odnio Srećka na krevet i davao mu umjetno disanje. A vidjela sam da je već bio gotov, krvi je bilo svugdje. Nije mi htio reći što je bilo. Tužna sam i žalosna.

Što je točno bilo između njih, to ne znam, ja sam čula svađu pa sam krenula van da vidim što se događa, kad odjednom jedan sin, ovaj mlađi Robert, unosi Srećka u kuću, drži ga pod rukama", kaže Vesela Krstičević, majka nesretnih sinova iz Borovca kod Metkovića za 24 sata.

"Pokojni sin Srećko bio je bolestan, jedno vrijeme je pio lijekove, pa se očistio od njih. Bio je u bolovima, imao je šipke u nogama, 6 mjeseci išao je stalno u Dubrovnik po doktorima", kaže Vesela.  

Pročitajte i ovo Andrej Plenković - 8 izjava nakon sjednice HDZ-a Plenković ne zna ništa o aferama svojih stranačkih kolega, ali zna kakav je Milanović: "To je čista zavist i zloba"

Vesela je ostala bez tri sina i supruga. Jedan joj je sin preminuo 2009. godine, drugi 2019., a u međuvremenu je izgubila i supruga.

Braća Krstičevići otprije su poznati policiji. 

"Jedan od braće, Romeo se zvao, on se predozirao, a Mate je bio bolestan i umro je, kažu, od tableta. Ovdje je s majkom živio Robert koji je, eto, sinoć ubio Srećka. A Srećko je bio najmirniji od braće, prolazio bi tu šepajući", prepričavaju susjedi. 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene