Obavijesti Video Pretražite Navigacija
''bio sam nokautiran''

Branimir Bunjac iznenadio objavom: ''Ovih dana je moja supruga napustila naš dom. Malo je reći da sam doživio šok''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Branimir Bunjac je na svom je profilu na Facebooku objavio status u kojem je otkrio da se razvodi od svoje supruge. Ona je već napustila njihov dom.

Branimir Bunjac u poduljem statusu na Facebooku otkrio je da je ovih dana njegova supruga napustila njihov dom. Napisao je da njegova supruga sama donijela tu odluku koja je njega šokirala. ''Malo je reći da sam doživio šok. Nakon što mi je žena rekla svoju odluku, nisam mogao spavati danima, a niti jesti. Osjećao sam se kao da imam zabijena dva mača kroz želudac. Imao sam jake bolove u želucu, oko jetre, u grlu, neprestano sam razmišljao može li postojati savršenija izdaja od one koju sam doživio. U tim trenucima bio sam potpuno odvojen od svijeta. Kako mi je bilo, može znati samo onaj tko je to proživio'', napisao je Bunjac.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna BORBA S COVIDOM Bivši zastupnik Živog zida bio je antivakser, sada je podijelio svoje iskustvo s koronom: "U laganom sam šoku" Slika nije dostupna Novi život nakon Sabora Bunjac otkrio da već pola godine živi u Irskoj: ''Posla ima na svakom ćošku. Kad se sjetim Hrvatske i onog teatra apsurda...''

Kaže da je za supruginu odluku saznao ''baš onaj tjedan kada se dogodio čuveni 'incident' sa stražom u Saboru''. ''Ispalo je da sam agresivan, a nitko nije znao što mi je na duši i u kakvom sam psihičkom stanju. Još sam morao odraditi i cijelu kampanju i sve druge obveze, a da nitko ne shvati da sam 'nokautiran''', piše Branimir Bunjac.

Ispričao je svojim prijateljima na Facebooku da mu se u tim teškim trenucima događalo da mu novinari za vrijeme intervjua postavljaju pitanja, a on ih jednostavno ne čuje. ''Pitali su me ljudi bojim li se ovoga, onoga, a jedino čega sam se bojao bilo je pitanje što će se sad dogoditi sa mojom obitelji, prvenstveno s mojom djecom'', napisao je.

No bivši saborski zastupnik Živog zida danas je bolje i zahvalan je na svemu što je prošao proteklih tjedana, pri čemu se ističe njegov izlazak iz stranke nakon unutarstranačkih sukoba zbog mjesta u Bruxellesu koje su osvojili na izborima za Europski parlament.

Svojoj je bivšoj supruzi, s kojom ima dva sina, poželio sreću u budućnosti i istaknuo da ju podržava u ovoj njezinoj odluci. ''Bez obzira na to što me povrijedila, i dalje mislim da je najbolja žena na svijetu. Jedino što mi sad doista treba je malo odmora. Uzeo sam djecu i otputovao. Gdje ćemo se zaustaviti, ne znam, ali u svakom slučaju čujemo se'', zaključio je Branimir Bunjac. 

Aktualno Pogledajte fotografije: Pelješki most "izronio" iz mora u manje od godinu dana Radovi na Pelješkom mostu krajem lipnja 2019. (Foto: Hrvatske ceste) - 6 Radovi na Pelješkom mostu krajem lipnja 2019. (Foto: Hrvatske ceste) - 6 Foto: Hrvatske ceste Radovi na Pelješkom mostu krajem lipnja 2019. (Foto: Hrvatske ceste) - 9 Radovi na Pelješkom mostu krajem lipnja 2019. (Foto: Hrvatske ceste) - 9 Foto: Hrvatske ceste Radovi na Pelješkom mostu krajem lipnja 2019. (Foto: Hrvatske ceste) - 10 Radovi na Pelješkom mostu krajem lipnja 2019. (Foto: Hrvatske ceste) - 10 Foto: Hrvatske ceste Radovi na Pelješkom mostu krajem lipnja 2019. (Foto: Hrvatske ceste) - 8 Radovi na Pelješkom mostu krajem lipnja 2019. (Foto: Hrvatske ceste) - 8 Foto: Hrvatske ceste Radovi na Pelješkom mostu krajem lipnja 2019. (Foto: Hrvatske ceste) - 7 Radovi na Pelješkom mostu krajem lipnja 2019. (Foto: Hrvatske ceste) - 7 Foto: Hrvatske ceste +4 Radovi na Pelješkom mostu krajem lipnja 2019. (Foto: Hrvatske ceste) - 5 Hrvatska Pogledajte fotografije: Pelješki most "izronio" iz mora u manje od godinu dana 1/10 >>

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene