Milan Bandić posthumno je postao počasni građanin Vrbovskog. Prijedlog je dao gradonačelnik, a gradsko vijeće prihvatilo. Bandić je, kaže, Vrbovskom pomogao pri uređenju nogometnog igrališta, pomagao je u turizmu, a pamte i pomoć cijelom Gorskom kotaru nakon ledoloma.

Galerija


Gradonačelnik svemira - kako sebe naziva Dario Juričan koji je odlaskom Bandića izgubio glavnu metu, nije propustio doći u Vrbovsko.

''Za one koji ne znaju, Milan Bandić je imao najmanje dvije optužnice'', kroz megafon je istaknuo Dario Juričan okupljenima u Vrbovskom.

''Pokojni gradonačelnik Zagreba je vidio praktički cijelu Hrvatsku iako je njegov posao praktički završavao na Lučkom'', kazao je Dražen Mufić, gradonačelnik Vrbovskog te dodao da je ''Bandić je uvijek bio onaj koji je htio pomoći tom kraju.''

Lijes Milana Bandića Odvjetnica obitelji Bandić: "Obitelji je nanesena velika duševna bol zbog 'uvredljivih i klevetničkih objava'"

Jelena Pavičić Vukičević Jelena Pavičić Vukičević komentirala kazne za kršenje mjera na Bandićevu sprovodu, otkrila i tko će platiti kaznu

 

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

bab