Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Hrvatska seljačka stranka spremna je za predstojeće parlamentarne izbore na kojima očekuje šest saborskih mandata, izjavio je ministar turizma Damir Bajs.


U izbore HSS kreće s tri osnovna postulata - a to su regionalni razvoj i decentralizacija, te razvoj poljoprivrede i turizma, kazao je.  U 4. izbornoj jedinici kojoj pripada Virovitičko-podravska županija, HSS očekuje osvajanje jednog saborskog mandata, dodao je Bajs.

Vezani članci Gari Capelli Građani bijesni zbog prijedloga ministra turizma: "Ne može meni nitko zabraniti što ću raditi sa svojom kućom, stanom ili štalom" Turizam, ilustracija Dubrovnik je pucao po šavovima, naplaćivali smo i ležanje pod maslinama: Evo što je sve još nudila turistička 2019...

Prema njegovim riječima, HSS je po rezultatima anketa, sa šest posto glasova treća politička opcija u Hrvatskoj, a, kako je naglasio, otvoreni su za suradnju sa svim političkim strankama srodne orijentacije. 'Svjesni smo da našim biračima moramo položiti račune za protekle četiri godine tijekom kojih je HSS sudjelovao u vlasti', rekao je potpredsjednik HSS-a Bajs, istaknuvši kako je u tome vremenu Hrvatska 'pristupila NATO savezu i dobila odobrenje za ulazak u Europsku uniju'.

Dodao je da će birači odlučiti koliko su HSS-ovci bili uspješni u vođenju Hrvatskih šuma, Hrvatskih voda i Ministarstva turizma. (Hina)