Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Spremni za izbore

Bajs: HSS na izborima očekuje šest mandata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska seljačka stranka spremna je za predstojeće parlamentarne izbore na kojima očekuje šest saborskih mandata, izjavio je ministar turizma Damir Bajs.

U izbore HSS kreće s tri osnovna postulata - a to su regionalni razvoj i decentralizacija, te razvoj poljoprivrede i turizma, kazao je.  U 4. izbornoj jedinici kojoj pripada Virovitičko-podravska županija, HSS očekuje osvajanje jednog saborskog mandata, dodao je Bajs.

Pročitajte i ovo Apartmanizacija - 2 Privatni smještaj brzo raste Prijeti li Hrvatskoj over-turizam? Neki gradovi na obali uvode red, a s time se slažu i turisti: "To je dobra odluka" PR Oglas Koja znanja i tehnologije već ove sezone mogu osigurati veću kvalitetu usluge i prihode vlasnicima obiteljskog smještaja?

Prema njegovim riječima, HSS je po rezultatima anketa, sa šest posto glasova treća politička opcija u Hrvatskoj, a, kako je naglasio, otvoreni su za suradnju sa svim političkim strankama srodne orijentacije. 'Svjesni smo da našim biračima moramo položiti račune za protekle četiri godine tijekom kojih je HSS sudjelovao u vlasti', rekao je potpredsjednik HSS-a Bajs, istaknuvši kako je u tome vremenu Hrvatska 'pristupila NATO savezu i dobila odobrenje za ulazak u Europsku uniju'.

Dodao je da će birači odlučiti koliko su HSS-ovci bili uspješni u vođenju Hrvatskih šuma, Hrvatskih voda i Ministarstva turizma. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene