Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Samo na Novoj TV

'Jarak u vašem dvorištu' - otkrivamo o čemu se zapravo radi!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nova TV je za Parlamentarne izbore 2015., pripremila bogat televizijski izborni program u kojem se krije veliki broj iznenađenja i zanimljivosti.

Uz standardno drugačiji i zanimljiv reporterski pristup, ove godine izdvaja se svakako i rubrika Jarak u vašem dvorištu koja će se emitirati od 22. listopada u sklopu izbornog bloka Nove TV.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna JARAK U VAŠEM DVORIŠTU ZA KRAJ PUTOVANJA OD PREVLAKE DO DUNAVA Koji problemi muče Vukovarce? Slika nije dostupna JARAK U VAŠEM DVORIŠTU PROVJERIO ANDRIJA JARAK Koji to problemi muče slavonske vinogradare i stočare?

Dnevnik Nove TV u svojem programu stavlja naglasak upravo na birače i građane Hrvatske ujedno i najvažnije sudionike ovih izbora koji odlučuju što će se događati u njihovim i životu cijele države u sljedeće 4 godine.

Stoga je Andrija Jarak zajedno s ekipom snimatelja posjetio područja Jadranske obale, Dalmatinskog zaleđa, otoke, Istru, Gorski kotar, Liku, Zagorje, Međimurje, Podravinu i Slavoniju.

IZBORNE STRATEGIJE 'Umijeće koaliranja će biti ono koje će vrijediti zlata'

U reportažama koje će se prikazivati u izbornom bloku Dnevnika Nove TV, gledatelji će imati priliku vidjeti sugovornike Andrije Jarka iz brojnih mjesta te upoznati ih kroz njihove svakodnevne živote, izazove i očekivanja koja imaju od parlamentarnih izbora. Lokalni stanovnici ujedno imaju priliku postavljati pitanja političarima, a njihove odgovore također donosimo u reportažama.

U prvoj reportaži koja se emitira u četvrtak 22. listopada, Jarak donosi priču iz Molunta, turističkog i ribarskog mjesta na krajnjem jugu Hrvatske obale te iz doline Neretve.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene