Obavijesti Video Pretražite Navigacija
kaznena prijava

Andrija Jarak o aferi špic-papak: "Nije isključeno da će se krug osumnjičenih proširiti na još nekoliko osoba"

Andrija Jarak (Foto: Dnevnik.hr)
Andrija Jarak (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Andrija Jarak (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Zbog prijetnji ministru poljoprivrede i potpredsjedniku Vlade Tomislavu Tolušiću fotomontažama na kojima Tolušić konzumira kokain u društvu prostitutke, policija je podnijela kaznenu prijavu protiv bivšega vođe navijačke udruge Uvijek vjerni, Krunoslava Grlevića.

"Policija ovo tretira kao kazneno djelo prijetnje upućene službenoj osobi i to u vezi obavljanja službene dužnosti", rekao je reporter Dnevnika Nove TV Andrija Jarak koji podsjeća što se navodi u kaznenoj prijavi.

Pročitajte i ovo Ministri s optužnicom Jedan uhićen na dužnosti Brojne afere: Zamijenjena ili smijenjena čak 22 ministra u dva mandata Andreja Plenkovića Slika nije dostupna Država se osigurala Sud blokirao vinariju bivšeg ministra poljoprivede, dok traje istraga zabranjuje mu se prodaja

"Osoba koja je prijetila Tolušiću tvrdila je da će mu uništiti političku karijeru i društveni položaj. Kazneni zakon je tu jasan. Ovo djelo tretira kaznom od 6 mjeseci do pet godina zatvora.

Pojedini mediji su objavili da je Grlević priznao krajem veljače da je sudjelovao i posredovao u plasiranju lažnih fotografija. Oglasio se i sam Grljević koji tvrdi da apsolutno nije ništa priznao, ali da je bio na ispitivanju.

Nacional je objavio ovu priču, tvrdeći odmah kako je riječ o fotomontaži. Do tih je spornih fotografija došla i SOA. Tamo su rekli da su nakon detaljne analize ustanovili kako je riječ o fotomontaži.

Kaznena prijava rezultat je višemjesečne istrage. Nije isključeno da će ih biti još i da će se se krug osumnjičenih proširiti na još nekoliko osoba", smatra Andrija Jarak.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
Aktualno Kardinalu Bozaniću stigla kontrola iz Vatikana: Apostolski vizitator donio popis na 40 stranica "neuobičajenih" poslova Kaptola Mato Mićan (Foto: Dnevnik.hr) Mato Mićan (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Kardinal Josip Bozanić (Foto: Dnevnik.hr) Kardinal Josip Bozanić (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Umirovljeni poljski nadbiskup Jozef Mihalik (Foto: Dnevnik.hr) Hrvatska Kardinalu Bozaniću stigla kontrola iz Vatikana: Apostolski vizitator donio popis na 40 stranica "neuobičajenih" poslova Kaptola 1/3 >>  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene