Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Nova TV kupila Blog.hr

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nova TV sklopila je kupoprodajni ugovor s tvrtkom Internet dnevnik i postala većinski vlasnik Blog.hr-a, najvećeg hrvatskog blog servisa.

Nova TV i tvrtka Internet dnevnik d.o.o. potpisale su jučer u prostorijama Nove TV kupoprodajni ugovor kojim je ova komercijalna televizija postala većinskim vlasnikom jednog od najposjećenijih internetskih servisa u Hrvatskoj Blog.hr-a. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ukoričena Tessa K. 'Samosanacije': Prva knjiga blogerice Suzane Matić Slika nije dostupna Neslućena ljepota Nevjerojatna ljepota mistične Zmajeve špilje

Uz prvi hrvatski video news portal Dnevnik.hr, koji je lansirala u srpnju 2006. godine, ovim ugovorom Nova TV postaje vodeća na internetskom tržištu u Hrvatskoj.

Marijan Jurenec, direktor CME Adria, prilikom potpisivanja ugovora izjavio je:

''Izuzetno cijenimo sve napore koje je tvrtka Internet dnevnik uložila u Blog.hr i odlučni smo u budućnosti partnerski razvijati poslovne odnose kako bi ova tvrtka ostvarila još veće uspjehe ne samo u Hrvatskoj nego u cijeloj regiji jugoistočne Europe.'' 

Generalni direktor Nove TV Dražen Mavrić dodao je: ''Ponosni smo što je Nova TV već s prvim pravim video news portalom Dnevnik.hr pokazala ozbiljne ambicije na internetskom tržištu koje sada potvrđuje i s Blog.hr-om. Posjećenost portala dnevnik.hr je u konstantnom usponu. S ukupnom posjećenosti ovih portala Nova TV će zauzeti vodeće mjesto u Hrvatskoj. Vjerujemo da ćemo ovom akvizicijom koja podrazumijeva i akviziciju ljudskih resursa i znanja tu poziciju i održati. ''

Blog.hr najveći je internetski blog servis koji je na hrvatskom tržištu prisutan od 2004. godine. Danas na svom portalu bilježi više od 308.000 blogova i 414.000 stvarnih posjetitelja.

Dnevnik.hr, jedini pravi video news portal, u manje od godinu dana postojanja stekao je zavidnu posjećenost svojih stranica.

Nakon što je s radom krenuo u srpnju prošle godine u samo dva mjeseca ostvario je dva milijuna posjeta i postao najbrže rastući portal u Hrvatskoj. Osam mjeseci kasnije, u ožujku ove godine Dnevnik.hr postaje 11. portal u Hrvatskoj sa 172.000 stvarnih posjetitelja .

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene