Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poruka Hrvatskoj

Turski veleposlanik: Investicije su kao voda, idu tamo gdje je lakše

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Burak Ozugergin je okupljenima na veleučilištu Vern, među kojima je bio i ministar poduzetništva Gordan Maras, govorio o uspješnom privlačenju investicija.

O tome kako privući strane investicije i tako pokrenuti oporavak gospodarstva razgovaralo se na veleučilištu Vern, na kojem je gostovao ministar poduzetništva Gordan Maras. On je upozorio na neke primjere zbog kojih je Hrvatska zaradila loš ulagački imidž.

Pročitajte i ovo Prosvjedi i uhićenja u Turskoj nakon što je oduzet mandat kurdskom gradonačelniku Lokalni izbori u Turskoj Oduzet mandat kurdskom gradonačelniku u Turskoj pa su uslijedili prosvjedi i uhićenja Pad balkona na kojem su Mehmet Palaz i drugi članovi stranke Više ozlijeđenih VIDEO Nesreća u Turskoj: Poginuo član oporbene stranke, tijekom izbornog slavlja srušio se balkon

'Nije normalno da netko dođe, da ga se uvjerava da će tamo moći nešto raditi, da pokupuje zemlju, uloži sto milijuna eura i da onda kažete ne šalili smo se, sad odite doma', bio je slikovit ministar.

>> Poticaji u malom i srednjem poduzetništvu porasli za milijardu kuna!

O uspješnosti privlačenja investicija govorio je i turski veleposlanik u Hrvatskoj Burak Ozugergin. Turska svoj snažan rast gospodarstva može zahvaliti upravo velikoj reformi koja je pojednostavila i ubrzala investicije u toj državi.

Istovremeno Turska je i treći najveći ulagač u Hrvatsku. 'To je znak našeg povjerenja u budućnost vaše zemlje. Investicije su kao voda, one idu tamo gdje mogu ići lakše i ako se izgubite u labirintu birokracije, onda odlazite u drugu zemlju jer za privlačenje ulaganja postoji velika konkurencija', rekao je veleposlanik Ozugergin.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene