Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Još nismo na dnu'

Tedeshi: Stanje u gospodarstvu će biti još gore

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Gospodarstvo će u regiji uskoro biti još gore nego što je danas. Još nismo dosegli dno', izjavio je većinski vlasnik Atlantic Grupe Emil Tedeschi za Reuters tijekom konferencije u Bledu.

Tedeschi je po strani ostavio bilo kakve planove za nove akvizicije do 2012. dok ne apsorbira Drogu Kolinsku jer smatra da će Atlantic biti preokupiran integracijom slovenske tvrtke u sastav Grupe, prenosi Business.hr.

Pročitajte i ovo Euro - 3 13 mjeseci Život uz euro nekima zvuči kao iz bajke, a drugima kao iz vica: Tko je napunio blagajnu, a tko preživljava? Boris Vujčić, guverner HNB-a Demografski problemi Guverner HNB-a o problemu radne snage: Svako društvo mora odlučiti između dvije mogućnosti

>> Sastanak na Bledu: Gospodarska Jugosfera se širi

'Mi konstantno rastemo' izjavio je Tedeschi najavljujući rast prihoda i u 2011. godini no nije želio otkriti o kojem rastu se radi dok će rast 2010. biti u skladu s najavama dioničarima.

Reuters navodi da je i prije preuzimanja Droge Kolinske Atlantic 40 posto svojih prihoda ostvarivao u inozemstvu, te da će prihod ove godine porasti na 2,32 milijarde kuna što predstavlja rast od 4,3 posto, dok će operativni prihod rasti 6 posto.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene