Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Izuzetno povoljni krediti u akciji prve stambene štedionice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Od 15. ožujkOd 15. ožujka do 30. lipnja traje akcijska ponuda kredita Prve stambene štedionice koji se ugovaraju bez naknade, imaju nižu kamatu i duži rok otplatea do 30. lipnja traje akcijska ponuda kredita Prve stambene štedionice koji se ugovaraju bez naknade, imaju nižu kamatu i dužiOd 15. ožujka do 30. lipnja traje akcijska ponuda kredita Prve stambene štedionice koji se ugovaraju bez naknade, imaju nižu kamatu i duži rok otplate rok otplate.

U akciji Prve stambene štedionice stambeni krediti postaju još dostupniji zbog niže kamatne stope i dodatno poboljšanih uvjeta.

Zeleni krediti PSŠ za poboljšanje energetske učinkovitosti (ugradnje izo stolarije, izrada termo fasade, kupnja i ugradnja solarnih kolektora, kupnja bijele tehnike energetskih razreda A+, A ili B i slično) se sada odobravaju uz kamatnu stopu već od 4,50% (EKS 4,62%).

Pročitajte i ovo Bankomat - 1 Ništa bez pitanja Velike novosti u odnosu banaka prema klijentima, no neki će ostati oprezni: "Oni će ponuditi, a mi ćemo reći - hvala lijepa" Slika nije dostupna Ukidanje državnih subvencija Štedionice protiv Ministarstva: 'Nije istina da se ne izdaju krediti!'

Krediti za međufinanciranje, ako ste tek počeli ili namjeravate štediti, u ovoj akcijskoj ponudi odobravat će se uz kamatnu stopu od 5,10% (EKS 5,24%).

Također, Prva stambena štedionica produžila je rok otplate na 20 godina.

Ključna prednost stambenog kredita Prve stambene štedionice je fiksna kamatna stopa za cijeli period otplate, uz visok i siguran prinos na štednju koji, uz državne poticaje, može biti i do 7% godišnje.

Građani su prepoznali prednosti dugoročne sigurnosti i stabilnosti sustava stambene štednje te je tijekom 12 godina poslovanja, u Prvoj stambenoj štedionici sklopljeno više od 470.000 ugovora o stambenoj štednji čime se Štedionica pozicionirala kao lider na tržištu u segmentu štednje i kredita. Interes klijenata za nove ugovore i ulaganje u stambenu štednju se kontinuirano povećava.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene