Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zadarska policija privela je večeras oko 20 sati istražnom sucu Županijskog suda u Zadru dvije osobe koje je osumnjičila za pokušaj ubojstva 29-godišnje Ane Trešćec.


Neslužbeno se doznaje da su privedeni muškarac iz Bibinja i njegova nevjenčana supruga.

Vezani članci Prazna učionica Profesorici u bocu s vodom ulili dezinficijens za ruke: "Slijedi najstroža kazna, to nije bezazleno" Masovna proslava naslova: Zadrani kršili mjere - 3 Policija se oglasila o nevjerojatnim prizorima iz Zadra: Zbog propusta prijavljen klub, direktor kluba i voditelj okupljanja

Sumnja se da su njih dvoje u ponedjeljak ujutro u Bibinjama počinili kažnjivo djelo ubojstva u pokušaju kad je iz vatrenog oružja kroz glavu prostrijeljena 29-godišnja Ana Trešćec, za čiji se život liječnici još bore na Jedinici intenzivne njege u zadarskoj Općoj bolnici.

Dvoje osumnjičenih bilo je na kriminalističkoj obradi u zadarskoj Policijskoj upravi od ponedjeljka sve do večeras kad su privedeni. Također se neslužbeno doznaje da je u 29-godišnjakinju pucano iz pištolja ispred obiteljske kuće u Bibinjama, u kojoj je živjela kao nevjenčana supruga Bibinjca koji se nalazi u pritvoru zbog kažnjiva djela zlouporabe i preprodaje droge.

I privedeni Bibinjac i njegova nevjenčana supruga su od prije policiji poznati zbog kažnjivih djela zlouporabe droga.