Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poginula 23-godišnja vozačica

Okretala se na cesti i udarila u kamion

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U teškoj prometnoj nesreći u mjestu Bjelopolje, na Ličkoj magistrali između Korenice i Udbine, jutros u 3,45 sati smrtno je stradala 23-godišnja djevojka M. K iz Udbine.

Djevojka je upravljala osobnim vozilom marke fiat uno gospićkih registracijskih oznaka, krećući se iz smjera sjevera prema jugu, te ulaskom u blagi desni zavoj, uslijed neprilagođene brzine izgubila kontrolu nad upravljačem.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna CRNI VIKEND Tragedija na cesti: Biciklisticu usmrtio pijani vozač koji je upravljao automobilom za vrijeme zabrane vožnje Slika nije dostupna Poginula mlada vozačica

Zbog toga desnim kotačima vozila slijeće izvan kolnika, a zatim se vraća na kolnik, te u okretanju vozila prelazi preko pune crte na suprotni kolnički trak, gdje desnom stranom vozila udara u prednji dio kamiona zagrebačkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao Ž. Č. (1966.) iz Zagreba, a koji se kretao iz suprotnog smjera.

U prometnoj je nesreći vozačica osobnog vozila zadobila teške tjelesne ozljede opasne po život od kojih je na mjestu događaja preminula. Očevid na mjestu nesreće obavili su službenici PU ličko-senjske.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene