Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ZA SVE JE KRIVA LOPTICA

Žalio se da su mu razbili staklo zbog zagrebačke registracije, ali priča iz Splita dobila je nenadan obrat

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladić iz Velike Gorice doživio je u Splitu neugodno iskustvo kada je na parkiralištu u centru grada vidio razbijeno staklo na zadnjem dijelu automobila. Javno se požalio da se nemili događaj zbio jer na vozilu ima zagrebačke registracijske tablice. Međutim, pokazalo se da nije bio u pravu i da je za nezgodu kriva jedna loptica.

Da je riječ o sportskoj nezgodi, utvrdio je uzevši slučaj u svoje ruke Sergije Vujnović, tajnik splitskog Baseball kluba Nada.

''Kad sam vidio tu priču i da je riječ o parkingu u centru grada, rekao sam da se nema raditi o čemu nego o tome da je bejzbolska loptica kriva za događaj. Pitao sam policiju gdje se to dogodilo i kad su mi rekli da je bilo na Starom placu, zvao sam svoje momke koji su rekli da su trenirali. Rekli su mi da je sigurno četiri do pet loptica preletjelo preko ograde. Rekli su i da je nešto bubnulo, ali nisu obraćali pažnju jer im se nitko nije ni javljao da su nešto razbili'', kazao je Vujnović za Dalmacija Danas.

Uspio je dobiti i vlasnika automobila, koji je zadovoljan jer se radi samo o nezgodi, a Vujnović je zadovoljan angažmanom svih sudionika priče - od policije do mladića čiji je automobil nesretnim slučajem nastradao.

''Ključ cijele priče je da smo se svi skupa potrudili da dokažemo da nema nikakve veze s mržnjom i da je to bila samo sportska nezgoda. Moglo se dogoditi da loptica pogodi bilo koje drugo vozilo na parkingu. Uložili smo maksimalni napor da to izvedemo načistac jer sam odmah znao o čemu se radi'', zaključio je Vujnović.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene