Obavijesti Video Pretražite Navigacija
brani se sa slobode

Oglasio se nositelj liste Živog zida Dominik Vuletić, koji je prijavljen za bludne radnje nad 20-godišnjakinjom: "Nisam kriv!"

U Živom zidu zasad stoje iza svog člana, a ne isključuju ni predizbornu zakulisnu igru. Vuletić je pušten da se brani sa slobode, a u stranci kažu kako će ga bez zadrške sankcionirati, ako istraga pokaže njegovu odgovornost.

Protiv Dominika Vuletića, nositelja liste Živog zida u trećoj izbornoj jedinici, Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu podignulo je kaznenu prijavu za bludnje radnje nad 20-togodišnjakinjom. Pušten je da se brani sa slobode, ali uz mjere opreza zabrane približavanja žrtvi i uspostavljanja kontakta. U Živom zidu zasad stoje iza svog člana, a ne isključuju ni predizbornu zakulisnu igru.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna "Bila mi je čast biti vaš zastupnik" Njihove performanse više nećemo gledati: Sa Saborom se pozdravljaju Pernar, Maras, Culej, Lovrinović... Ovrhe, ilustracija - 4 "Skuplja pita od tepsije" Vrući krumpir čeka pobjednike izbora: Pitali smo političare kako misle riješiti problem više od 240 tisuća blokiranih građana

"Nemam komentara jer je istraga u tijeku, osim da nisam kriv. Namjeravam poduzeti pravne radnje da se zaštitim i mogu samo reći da sam zahvalan mojoj obitelji koja razumije", kazao je Vuletić.

"Vezano uz privatni slučaj Dominika Vuletića s kaznenom prijavom, za slučaj smo saznali od njegove odvjetnice nakon što se on već odazvao na razgovor u policiju. Moramo reći da svih ovih godina našeg zajedničkog političkog djelovanja kod njega nismo primijetili nikakvo problematično ponašanje niti sposobnost da bi mogao učiniti ono za što je prijavljen.

Radi se o obiteljskom čovjeku, znanstveniku i intelektualcu koji je svojim političkim djelovanjem u sklopu Živog zida mnogim moćnicima stao na žulj. U tom smislu, vrlo je indikativno da je prijava podnesena neposredno prije izbora. U slučaju da istraga ipak pokaže njegovu odgovornost, stranka će ga bez zadrške sankcionirati", odgovorili su iz Živog zida.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene