Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Riječka obliaznica

Vozeći u krivom smjeru skrivio dvije nesreće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nepoznati vozač upravljajući automobilom krivim smjerom prouzročio je danas dvije prometne nesreće.

Jutros oko 07:40 sati upravljajući sjevernim kolnikom riječke zaobilaznice, nekoliko stotina metara zapadnije od tunela Katarina, vozač je okrznuo Škodu Fabiju riječkih oznaka kojom je upravljala 49-godišnjakinja iz Kukuljanova, izvijestila je PU riječka. Žena nije ozlijeđena, ali je vozilo lakše oštećeno udarom kotača u rub kolnika.

Pročitajte i ovo Ilustracija cesta D1 u Dicmu U teškoj nesreći poginuo pješak: "Prema prvim informacijama, oborio ga je automobil" Teška prometna nesreća kod Zeline - 3 Četvero ozlijeđenih FOTO Teška nesreća kod Zeline: Ljude su izvlačili iz potpuno smrskanog automobila

U nastavku vožnje u krivom smjeru, vozač je prouzročio još jednu nesreću, ovog puta u blizini zapadnog kraja tunela Trsat. 'Vozačica iz Rijeke u dobi od 27 godina, koja je upravljala Opel Corsom riječkih tablica je zbog izbjegavanja direktnog sudara s nepoznatim vozačem izgubila kontrolu nad upravljanjem, te je udarila u zid tunela', izvijestila je policija. Nasreću, 27-godišnjakinja nije ozlijeđena, a vozač koji je vozio u krivom smjeru, pobjegao je s mjesta nesreće.

Policija moli očevidce ili građane koji posjeduju korisna saznanja o navedenim nesrećama ili vozaču da se jave Operativno komunikacijskom centru riječke policije na broj telefona 192 ili u Postaju prometne policije Rijeka na brojeve 430 655 ili 335 521.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene