Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićen je

Velika zapljena u Splitu: 20-godišnjak u stanu skrivao 3305 tableta ekstazija, marihuanu, vagu za precizno mjerenje...

Oduzeto 3305 tableta ecstasya, 982 grama MDMA i marihuana
Oduzeto 3305 tableta ecstasya, 982 grama MDMA i marihuana Foto: PU splitsko-dalmatinska
Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjim muškarcem zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

U sklopu kriminalističkog istraživanja temeljem naredbe suda obavljena je pretraga stana koji u Splitu koristi 20-godišnjak. Policijski službenici pronašli su i oduzeli 987 g marihuane, 982 g MDMA-a i 3305 tableta ekstazija te 40 g zdrobljenih tableta ekstazija.

Također, pronađena je digitalna vaga za precizno mjerenje s tragovima nalik na drogu i uređaj za vakuumiranje.

Uz kaznenu prijavu u subotu je predan pritvorskom nadzorniku.

Pročitajte i ovo Snažan vjetar u Engleskoj rekordni vjetrovi VIDEO Oluja Isha zamrznula Veliku Britaniju i Irsku: Otkazane stotine letova, ne voze vlakovi ni trajekti

Ustrajnost policijskih službenika Policijske uprave splitsko-dalmatinske u suzbijanju zlouporabe droga rezultirala je realizacijom 2349 zapljena tijekom 2023. godine (31 % više u odnosu na 2022) i dovršetkom 269 kriminalističkih istraživanja nad osobama koje su imale namjeru drogu preprodavati, odnosno utvrđeno je da su ostvarili obilježja kaznenih dijela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, zbog čega su kazneno prijavljeni.

Pročitajte i ovo Joe Biden Velika bitka NATO-a i Rusije Što se krije iza Bidenova upozorenja o Balkanu: "To je skrivena poruka za jednu zemlju"

U prva dva tjedna ove godine realizirano je čak šest uspješnih kriminalističkih istraživanja tijekom kojih je pronađena i oduzeta velika količina različitih vrsta droga, što je nastavak uspješnog rada policijskih službenika i u ovoj godini.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene