Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhvaćena četvorica

Varaždinci u otvorenom učilištu u Zagrebu kupovali lažne svjedodžbe, plaćali ih 700 eura

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Varaždinski policajci dovršili su kriminalističko istraživanje nad četvoricom muškaraca u dobi od 33 do 53 godine.

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad četvoricom muškaraca u dobi od 35, 33, 34 i 53 godine zbog sumnje da su počinili kaznena djela Krivotvorenje isprava i Ovjeravanje neistinitog sadržaja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna PROMETNE NESREĆE Na dvije djevojčice naletjeli automobili dok su prelazile zebru Pao diler u Varaždinu Ide iza rešetaka Pao diler u Varaždinu: Makedonac u autu imao više od 10 kila marihuane, automatsku pušku i revolver

Policija sumnja da su navedeni unatrag 7 godina, samostalno ili putem navedenog 35-godišnjaka, od zasad neutvrđene osobe s područja Zagreba, nabavili krivotvorene svjedodžbe o završnom ispitu jednog otvorenog učilišta iz Zagreba.

Radi se o svjedodžbama o završenom programu izobrazbe ili prekvalifikacije za zanimanje vozač motornih vozila, koje su dobivali po cijeni od oko 700 eura.

U radne knjižice navedenih muškaraca nepoznata osoba upisala je lažne podatke iz krivotvorenih svjedodžbi, a odgovorna osoba ovjerila ih je potpisom i pečatom ureda državne uprave. 

Navedeni su potom radne knjižice s tako ovjerenim podacima o stečenim kvalifikacijama koristili kao istinite u daljnjem pravnom prometu. Protiv njih će biti podnesene kaznene prijave.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene