U požaru vikednice u Svetom Martinu na Muri poginuo je muškarac. Očevid je pokazao da se vatra proširila sa zidanog dimnjaka na drvenu stropnu konstrukciju kuće i zatim se proširio na krovište vikendice.

Galerija


Požar je na adresi Gradišćak bb izbio u petak oko 22 sata te se urušilo drveno krovište. Vatrogasci JVP-a Čakovec ugaslili su požar, a u unutrašnjosti je pronađeno tijelo nepoznatog muškarca.

Vezani članci U Španskom izgorio automobil - 5 Buktinja usred noći: U zagrebačkom naselju Špansko na parkiralištu izgorio automobil Požar u sušari soje - 8 Požar u sušari soje u Zagrebu: Vatrogasci i radnici prazne 100 tona soje iz sušare visoke 25 metara

Očevid je pokazao da je uzrok požara proboj toplinske energije sa zidanog dimnjaka na drvenu stropnu konstrukciju, nakon čega se požar proširio na krovište vikendice.

U požaru je izgorjelo je krovište koje se i urušilo, a izgorio je sav namještaj u vikendici. 

Tijelo nepoznatog muškarca, koje je u vikendci pronađeno prekriveno požarnim kršem, prevezeno je na Odjel patologije Županijske bolnice Čakovec, gdje će se obaviti obdukcija kako bi se utvrdio identitet stradalog muškarca i uzrok smrti, priopćila je policija.