Obavijesti Video Pretražite Navigacija

49-godišnji branitelj se raznio bombom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagorska policija izvijestila je da se rano jutros u svojoj kući u Lugu Zabočkom bombom raznio 49-godišnjak, za kojeg se neslužbeno doznaje da je branitelj.

Zagorska policija izvijestila je da se rano jutros u svojoj kući u Lugu Zabočkom bombom raznio 49-godišnjak Srećko Loborovec.

Pročitajte i ovo Na kuću Irfana Čengića bačena ručna bomba, ilustracija Očevid u tijeku Šok u Sarajevu: Na kuću načelnika bačena bomba Jutro nakon terorističkog napada u Moskvi Dojava o bombi Nova drama u Moskvi: Evakuirana bolnica u kojoj se liječe žrtve terorističkog napada

On je jutros oko 3,35 sati aktivirao ručnu bombu u hodniku
obiteljske kuće. Tijelo je prevezeno na obdukciju u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu, izvijestila je zagorska policija.

Riječ je o hrvatskom branitelju koji je živio samo sa majkom.

Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti izrazilo je danas duboku sućut zbog smrti Srećka Loborovca. , 

"Ministarstvo smatra potrebnim napomenuti da gospodin Srećko Loborovec nije imao utvrđen status hrvatskoga ratnog vojnog invalida pa se slijedom toga ne može govoriti ni o dijagnozi PTSP-a zbog sudjelovanja u Domovinskom ratu, niti se obraćao Ministarstvu i nadležnom Centru za psihosocijalnu pomoć sa svojim zahtjevima", kaže se u priopćenju.

U zabočkoj Hvidri naime kažu da je umirovljeni branitelj Srećko Loborovec imao problema otkako se vratio s ratišta. No, dodaju, nije htio potražiti stručnu pomoć. Loborovec je prije nekoliko godina doživio i tešku prometnu nesreću i od tada se kretao pomoću štaka.


Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene