Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pronađen automobil

Ubijeni muškarac u Varaždinu najvjerojatnije je ustrijeljen: Policija pronašla nove tragove

Ilustracija
Ilustracija Foto: Tomislav Kristo/Cropix
U utorak, oko 17: 25 sati u Varaždinu pronađeno je tijelo muškarca. Kako je danas izvijestila PU varaždinska nakon provedene obdukcije u Općoj bolnici Varaždin utvrđeno da se radi o nasilnoj smrti prouzročenoj vatrenim oružjem.

"Potvrđeno je da se radi o 56-godišnjem muškarcu čiji je nestanak prijavljen Policijskoj upravi varaždinskoj u nedjelju, 5. ožujka, u večernjim satima", poručila je policija.

Naglašeno je da se provodi kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja počinitelja i svih okolnosti vezano uz ubojstvo. Također, policija je pronašla predmete i tragove koji se dovode u vezu s ubojstvom.

Tijekom kriminalističkog istraživanja policijski službenici Policijske uprave karlovačke su na području Karlovca pronašli osobno vozilo u vlasništvu žrtve te je u četvrtak u Karlovcu pretražen automobil.

Policijaci nastavljaju s provođenjem kriminalističkog istraživanja.

Najvjerojatnije je ustrijeljen muškarac čije je mrtvo tijelo u utorak pronađeno u Varaždinu, izvijestio je u petak zi amjenik varaždinske županijske državne odvjetnice i glasnogovornik Darko Galić te naveo da se s ubojstvom dovodi u vezu muškarac uhićen u Karlovcu.

Galić je potvrdio kako je riječ o ubojstvu, no nije mogao sa sigurnošću reći da je Željko Hatlak ustrijeljen. 

Pročitajte i ovo Policija u Varaždinu - 1 Tijelo u dvorištu Nestanak muškarca pretvorio se u istragu brutalnog ubojstva: "Vjerujem da će u skorije vrijeme biti i rezultata"

Pročitajte i ovo Policija u Varaždinu - 3 Tik uz policijsku upravu Uhićen muškarac povezan s ubojstvom Varaždinca? Policija je pronašla i vozilo žrtve

Upitan sumnjiče li za njegovo ubojstvo muškarca koji je u četvrtak uhićen u Karlovcu, odgovorio je kako jedino može potvrditi da je uhićenje povezano s tim događajem.

U Karlovcu je u četvrtak pronađen automobil koji pripada ubijenom 56-godišnjem Varaždincu, a Galić nije mogao potvrditi je li ga uhićeni muškarac ukrao iz dvorišta ubijenog.

"Ne možemo sa sigurnošću znati pod kojim se okolnostima to dogodilo i što je tome prethodilo. To će se tek utvrditi", rekao je.

Nestanak Željka Hatlaka policiji je prijavljen prošle nedjelje, a nakon pronalaska njegova tijela iz varaždinske policije su priopćili kako su kriminalističkom istragom utvrdili da je umro nasilnom smrću.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene