Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tik uz policijsku upravu

Uhićen muškarac povezan s ubojstvom Varaždinca? Policija je pronašla i vozilo žrtve

Policija u Varaždinu - 3
Policija u Varaždinu - 3 Foto: DNEVNIK.hr
Policija je, čini se, razriješila misterij nestalog Varaždinca. Prvo je pronađeno tijelo, zatim automobil, a uhićen je i muškarac koji je navodno povezan s ubojstvom.

U Karlovcu je u četvrtak uhićena osoba za koju se smatra da bi mogla biti povezana s ubojstvom 56-godišnjeg Varaždinca. Na području Karlovca navodno je pronađeno i vozilo ubijenog.

Pročitajte i ovo 19-godišnjak s nožem, ilustracija Strava u Njemačkoj Mladić nasmrt izbo roditelje i brata: Krvavi pohod preživjela je samo sestra Ubojstvo u Šibeniku Tri osumnjičenika uhićena Šibenik zavijen u crno zbog brutalnog ubojstva: Policija složila mozaik tučnjave u kafiću

Karlovačka policija intervenirala je u Naselju Marka Marulića s dva službena vozila bez policijskih oznaka. Lokacija na kojoj su pronašli vozilo i osobu koju su tražili nalazi se između Policijske uprave karlovačke s jedne te Postaje prometne policije s druge strane, udaljenih stotinjak metara.

Zasad se zna da ovo postupanje ima veze s varaždinskim slučajem, a kakve točno, znat će se sutra, piše Jutarnji list.

Nestanak muškarca starog 56 godina varaždinska policija prijavila je 5. ožujka, a u opisu stoji kako je riječ o muškarcu visokom 180 cm, prosijede kose i svijetloplavih očiju, srednje razvijenosti, 24. veljače oko 18 sati udaljio s adrese prebivališta, osobnim vozilom marke Citroen.

Od tad do 7. ožujka, kad je varaždinska policija izvijestila o pronalasku tijeka muškarca, tad još bez identiteta, kretanje nestalog bilo je misterij.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene