Obavijesti Video Pretražite Navigacija

U Zagrebu i Samoboru izgorjela četriri automobila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gotovo istodobno noćas su iza ponoći u Zagrebu i Samoboru iz zasad još neutvrđenog razloga izgorjela četiri osobna automobila, doznaje se u zagrebačkoj policiji.

Prvo je pola sata iza ponoći u Ulici Jurja Dalmatinca na području Maksimira na parkiralištu iz nepoznatog razloga došlo do požara "citroen Xantie" i "opel corse" u vlasništvu 63-godišnjaka i 27-godišnjaka. Požar su ugasili vatrogasci.

Pročitajte i ovo Top-gradovi Hrvatske, ilustracija - 2 Velike promjene Ovi gradovi privlače sve više pažnje, neki se odlučuju tamo i preseliti. Dnevnik Nove TV otkriva što je razlog tome Slika nije dostupna Oštre osude Policija istražuje sramotnu objavu pizzerije iz Samobora! Pravobraniteljica: "To je protuzakonito!"

Niti pola sata kasnije na drugom kraju područja koje pokriva PU zagrebačka, u neograđenom dvorištu obiteljske kuće u Okićkoj ulici u Samoboru također je izbio požar na dva automobila, terencu "nissan pathfinderu" i "citroenu C4". Oba automobila gotovo su u potpunosti izgorjela, a riječ je o vozilima u vlasništvu leasing poduzeća kojima se koriste poduzeća iz Križevaca i Svete Nedelje.

I taj su požar ugasili vatrogasci.

Osim uzroka požara, u oba slučaja još nije utvrđena ni materijalna šteta.

U policiji kažu da su očevidi još uvijek u tijeku.


Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene