Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Gotovo istodobno noćas su iza ponoći u Zagrebu i Samoboru iz zasad još neutvrđenog razloga izgorjela četiri osobna automobila, doznaje se u zagrebačkoj policiji.


Prvo je pola sata iza ponoći u Ulici Jurja Dalmatinca na području Maksimira na parkiralištu iz nepoznatog razloga došlo do požara "citroen Xantie" i "opel corse" u vlasništvu 63-godišnjaka i 27-godišnjaka. Požar su ugasili vatrogasci.

Vezani članci Samobor - 2 Nadomak Zagrebu i okružen zelenilom, ovaj grad san je mnogih, ali ima i problema: "Dovoljno smo mali da bismo bili veliki, ali i dovoljno veliki da bismo bili mali" Hitna pomoć, ilustracija U eksploziji kod Samobora jedna je osoba teško ozlijeđena, sumnja se na curenje plina

Niti pola sata kasnije na drugom kraju područja koje pokriva PU zagrebačka, u neograđenom dvorištu obiteljske kuće u Okićkoj ulici u Samoboru također je izbio požar na dva automobila, terencu "nissan pathfinderu" i "citroenu C4". Oba automobila gotovo su u potpunosti izgorjela, a riječ je o vozilima u vlasništvu leasing poduzeća kojima se koriste poduzeća iz Križevaca i Svete Nedelje.

I taj su požar ugasili vatrogasci.

Osim uzroka požara, u oba slučaja još nije utvrđena ni materijalna šteta.

U policiji kažu da su očevidi još uvijek u tijeku.