Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Završen očevid

Detalji teške prometne nesreće kod Vinkovaca: Jedan od vozača vozio suprotnim trakom

Policija - 1
Policija - 1 Foto: DNEVNIK.hr
U Vinkovcima je u teškoj prometnoj nesreći poginula jedna osoba, dok je drugi vozač prevezen u bolnicu.

U četvrtak ujutro oko 7:45 na istočnoj vinkovačkoj obilaznici dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba poginula, priopćili su iz PU vukovarsko-srijemske.

Očevidom prometne nesreće utvrđeno je kako je 46-godišnjak iz Novih Jankovaca, vozeći automobil vinkovačkih registracijskih oznaka, vozilom skrenuo ulijevo i kretao se suprotnim prometnim trakom istočne vinkovačke obilaznice.

U susret mu je došao teretni automobil našičkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 39-godišnjak s područja Općine Koška, prevozeći u tovarnom sanduku rasipni materijal.

Nakon sudara na središnjem dijelu prometne trake kojom se kretao teretni automobil, automobil je odbačen u odbojnu ogradu te ponovno udara bočnim dijelom u teretni automobil.

Vozač teretnog automobila, pokušavajući izbjeći automobil, naglo skreće ulijevo, nakon čega također udara u odbojnu ogradu koju probija te slijeće na kosu zemljanu površinu gdje se okrenuo na lijevu bočnu stranu. Uslijed toga se istresao rasipni materijal koji je prevozio.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća na naplatnim kućicama Sveta Helena - 3 Jedna osoba poginula FOTO Strašni prizori na naplatnim kućicama: "Auto je odmah eksplodirao. Mislimo da je imao plinske instalacije"

Vozač automobila je poginuo na mjestu, a vozaču teretnog automobila su u Općoj županijskoj bolnici Vinkovci utvrđene lakše tjelesne ozljede.

Nad tijelom poginulog bit će obavljena obdukcija, a vozaču teretnog automobila su izuzeti uzorci krvi i urina radi analize na prisutnost alkohola u organizmu.

O prometnoj nesreći policija će Općinskom državnom odvjetništvu u Vinkovcima dostaviti posebno izvješće.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nalet vozila Tragedija za kraj vikenda: U prometnoj nesreći poginuo pješak

Na mjestu događaja bile su sve hitne službe, policija, vinkovački vatrogasci i hitna medicinska pomoć.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene