Očevid, ilustracija (Foto: Pixsell,Hrvoje Jelavic)
Očevid, ilustracija (Foto: Pixsell,Hrvoje Jelavic) Foto: Pixsell,Hrvoje Jelavic

U prometnoj nesreći u subotu u Sisku teške po život opasne ozljede zadobila je 74-godišnja pješakinja, na koju je na pješačkom prijelazu naletjelo osobno vozilo, priopćila je sisačko-moslavačka policija.


U Sisku je u subotu u prometnoj nesreći teško ozlijeđena 74-godišnja pješakinja. Na nju je na pješačkom prijelazu naletjelo osobno vozilo, priopćila je sisačko-moslavačka policija.

Nesreća se dogodila oko 12 sati u Ulici Franje Lovrića, a prouzročio ju je 46-godišnji vozač osobnog vozila sisačkih registracija s područja Siska.

Tunel Mala Kapela Teška prometna nesreća u tunelu Mala Kapela, jedna osoba poginula

Očevid, ilustracija Crno jutro u Zagrebu: Biciklist preminuo nakon što je na njega naletio automobil

"Približavajući se pješačkom prijelazu 46-godišnji vozač nije propustio 74-godišnju pješakinju koja je prelazila kolnik te je udario u nju", navodi policija.

Od siline udarca pješakinja je pala na kolnik, a liječnička pomoć joj je pružena u sisačkoj Općoj bolnici gdje su joj okvalificirane teške tjelesne ozljede opasne za život. U ovoj prometnoj nesreći sudionici nisu bili pod utjecajem alkohola.

Zbog izazivanja prometne nesreće protiv vozača će biti podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, priopćili su iz Policijske uprave sisačko-moslavačke. (Hina)