Vatrogasci objavili snimku gašenja
Vatrogasci objavili snimku gašenja Foto: Screenshot

Vatra je noćas planula iz za sada neutvrđenih razloga u jednoj od prostorija stana u Zvonarničkoj ulici, kod Ribnjaka, u stanu 64-godišnjaka. Njemu je zbog udisanja dima pomoć pružena u KBC-u Sestre milosrdnice.


U stanu u središtu Zagreba jutros oko 3:40 izbio je požar, a 64-godišnjem muškarcu koji se nagutao dima liječnička pomoć pružena je u KBC-u Sestre milosrdnice, izvijestila je u četvrtak zagrebačka policija.

Vezani članci Vatrogasci iz Jastrebarskog skidaju teški dimnjak u središtu Siska Sve je više ozlijeđenih vatrogasaca koji saniraju posljedice potresa, osigurana im i psihološka pomoć Požar u sušari soje - 8 Požar u sušari soje u Zagrebu: Vatrogasci i radnici prazne 100 tona soje iz sušare visoke 25 metara

Vatra je planula iz za sada neutvrđenih razloga u jednoj od prostorija stana u Zvonarničkoj ulici, kod Ribnjaka, u stanu 64-godišnjaka.

Požar su ugasili zagrebački vatrogasci, koji su objavili i dramatičnu snimku akcije gašenja požara u kojoj je, objavili su, lakše ozlijeđen jedan gasitelj. 

"Trči, pobrini se za kolegu, skači, pobrini za civile, gasi... Pri noćašnjem požaru na Ribnjaku spasili smo tri osobe iz požara u suterenskom stanu. Jedan je vatrogasac lakše ozlijeđen (koljeno) kad je propao kroz rešetku odvodnje...", napisali su uz objavu snimke. 

Očevid o uzrocima i okolnostima izbijanja požara provest će se danas, naveli su iz Policijske uprave zagrebačke.