Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uzrok se istražuje

Vatrogasci objavili dramatičnu snimku: U požaru stana u središtu Zagreba ozlijeđeni 64-godišnjak i jedan gasitelj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vatra je noćas planula iz za sada neutvrđenih razloga u jednoj od prostorija stana u Zvonarničkoj ulici, kod Ribnjaka, u stanu 64-godišnjaka. Njemu je zbog udisanja dima pomoć pružena u KBC-u Sestre milosrdnice.

U stanu u središtu Zagreba jutros oko 3:40 izbio je požar, a 64-godišnjem muškarcu koji se nagutao dima liječnička pomoć pružena je u KBC-u Sestre milosrdnice, izvijestila je u četvrtak zagrebačka policija.

Pročitajte i ovo Požar automobila u Prečkom - 1 izvidi još traju Doznali smo čiji je auto izgorio na parkiralištu: "Moglo bi biti ozbiljno" Požar automobila u Prečkom - 2 Očevid u tijeku FOTO Noćna buktinja uznemirila građane: Izgorjela čak tri automobila

Vatra je planula iz za sada neutvrđenih razloga u jednoj od prostorija stana u Zvonarničkoj ulici, kod Ribnjaka, u stanu 64-godišnjaka.

Požar su ugasili zagrebački vatrogasci, koji su objavili i dramatičnu snimku akcije gašenja požara u kojoj je, objavili su, lakše ozlijeđen jedan gasitelj. 

"Trči, pobrini se za kolegu, skači, pobrini za civile, gasi... Pri noćašnjem požaru na Ribnjaku spasili smo tri osobe iz požara u suterenskom stanu. Jedan je vatrogasac lakše ozlijeđen (koljeno) kad je propao kroz rešetku odvodnje...", napisali su uz objavu snimke. 

Očevid o uzrocima i okolnostima izbijanja požara provest će se danas, naveli su iz Policijske uprave zagrebačke.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene