Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Više osoba ozlijeđeno

Tragedija na jugu Hrvatske: Automobilom naletio na muškarca i ubio ga pa sletio u provaliju

Ilustracija
Ilustracija Foto: Robert Fajt / CROPIX
U prometnoj nesreći u Baćini smrtno je stradao 28-godišnji državljanin BiH

Državljanin BiH (28) smrtno je stradao u prometnoj nesreći u Baćini. Do prometne nesreće je došlo kada je 59-godišnji državljanin Kosova, krećući se iz smjera Splita u smjeru Dubrovnika, uslijed neprilagođene brzine izgubio nadzor nad osobnim vozilom njemačkih registarskih oznaka kojim je upravljao i izlaskom iz desnog zavoja prešao na suprotnu kolničku traku, a potom i na makadamskio proširenje uz kolnik.

Pročitajte i ovo Vodostaj Drave u Varaždinu - 1 Na snazi izvanredne mjere VIDEO/FOTO Izlila se Drava kod Varaždina: "Na nekim mjestima se ne može ni prolaziti, drva su do pola potopljena"

U navedenom kretanju udario je u 28-godišnjeg državljanina BiH koji se prethodno zaustavio na spomenuto makadamsko proširenje s osobnim vozilom slovenskih nacionalnih oznaka i stajao pored vozila kojim je upravljao. Nakon udara u pješaka, vozilo njemačkih registarskih oznaka sletjelo je u provaliju na dubinu od oko dva metra.

Državljanin BiH je smrtno stradao na mjestu događaja, dok je putnica iz njegovog vozila, ženska osoba u dobi od 28 godina također iz BiH, zadobila lakše tjelesne ozljede, a maloljetno dijete koje je bilo u vozilu ostalo je neozlijeđeno.

Pročitajte i ovo Premijer Andrej Plenković i predsjednik Zoran Milanović Obljetnica Oluje FOTOGALERIJA Državni vrh zajedno u Kninu: Pogledajte kako su Milanović i Plenković izgledali dok su stajali jedan pored drugog

Državljanin Kosova koji je skrivio ovu prometnu nesreću zadobio je teške tjelesne ozljede i on je prevezen u splitsku bolnicu gdje je zadržan na daljem liječenju, dok su putnici iz njegovog vozila – 52-godišnjakinja, 23-godišnjak i 21-godišnjakinja, svi državljani Kosova – prošli bez ozljeda.

Za vrijeme trajanja očevida kojim su rukovodili policijski službenici promet na ovom dijelu Jadranske magistrale odvijao se naizmjenično jednim prometnim trakom, uz regulaciju policijskih službenika. Promet je u potpunosti otvoren u 8:40 sati.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene