Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Objavila policija

FOTO Teška prometna nesreća na autocesti A1: Poginule tri osobe, dvije se bore za život

Prometna nesreća na A1
Prometna nesreća na A1 Ivo Cagalj/Pixsell
Aktualno Galerija Prometna nesreća na A1 Prometna nesreća na A1 Foto: Ivo Cagalj/Pixsell Prometna nesreća na A1 - 5 Prometna nesreća na A1 - 5 Foto: Ivo Ravlic/Cropix Prometna nesreća na A1 - 4 Prometna nesreća na A1 - 4 Foto: Ivo Ravlic/Cropix Prometna nesreća na A1 - 2 Prometna nesreća na A1 - 2 Foto: Ivo Ravlic/Cropix +4 Prometna nesreća na A1 - 1 Galerija 1/9 >>
U sudaru dvaju automobila na autocesti kod izlaza Ravča život su izgubile tri osobe. Na mjestu događaja izvršen je očevid, kojim je rukovodio zamjenik općinskog državnog odvjetništva.

U petak navečer oko 22:50 došlo je do teške prometne nesreće u kojoj su život izgubile tri osobe. Dvije su osobe prevezene u bolnicu i utvrđeno je da imaju ozljede opasne po život.

Kako je izvijestila policija, nesreća se dogodila na autocesti A1, na izlazu Ravča, u smjeru Dubrovnika. Sudar se dogodio između dvaju osobnih automobila. Dvije su osobe prevezene u bolnicu i utvrđeno je da imaju ozljede opasne po život.

Prometna nesreća na A1 Prometna nesreća na A1 - 4 (Foto: Ivo Ravlic/Cropix)

Pročitajte i ovo Ilustracija Iz minute u minutu Rastu vodostaji rijeka, zbog obilnih kiša prijete poplave. Poslano prvo upozorenje SRUUK-a za jedno područje

Prometna nesreća na A1 Prometna nesreća na A1 - 3 (Foto: Ivo Ravlic/Cropix)

Na mjestu događaja izvršen je očevid, kojim je rukovodio zamjenik općinskog državnog odvjetništva.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene