Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OČEVID PROVEDEN

Tragedija blizu Garešnice: Radnik Hrvatskih šuma na licu mjesta poginuo nakon rušenja stabla

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske izvijestili su o nesreći na radu u kojoj je poginuo 37-godišnji muškarac.

"Danas oko 12.30 sati, u šumi koja se nalazi između Gornje Trnovitice i Gornje Ploščice, uz lokalnu cestu, 37-godišnjak je zajedno s još nekolicinom djelatnika TD Hrvatske šume d.o.o. rušio drva. Prilikom rušenja jednog stabla hrasta motornom pilom koje je obavljao jedan od djelatnika, u trenutku padanja, stablo je dijelom krošnje palo na 37-godišnjeg djelatnika iz Velikog Grđevca, koji je na mjestu događaja preminuo", naveli su u priopćenju.

Pročitajte i ovo Ilustracija Veliko razočarenje Umirovljenik htio dodatno zaraditi pa dobio znatno manji iznos, jedna stvar bila je ključna: "Ostao sam u šoku" Odsječeno poznato stablo koje je stajalo pored Hadrijanova zida - 3 Policija provodi istragu Šok i ljutnja zbog poznatog stabla koje je stoljećima stajalo uz Hadrijanov zid: Presudio mu tinejdžer pod okriljem noći

Očevidom je rukovodila zamjenica Općinskog državnog odvjetnika u Bjelovaru uz pomoć policijskih službenika iz Garešnice. Očevidu je prisustvovao i inspektor zaštite na radu. Naložena je obdukcija tijela stradalog muškarca.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene