Ilustracija
Ilustracija Foto: Ivo Cagalj/Pixsell

Iz Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske izvijestili su o nesreći na radu u kojoj je poginuo 37-godišnji muškarac.


"Danas oko 12.30 sati, u šumi koja se nalazi između Gornje Trnovitice i Gornje Ploščice, uz lokalnu cestu, 37-godišnjak je zajedno s još nekolicinom djelatnika TD Hrvatske šume d.o.o. rušio drva. Prilikom rušenja jednog stabla hrasta motornom pilom koje je obavljao jedan od djelatnika, u trenutku padanja, stablo je dijelom krošnje palo na 37-godišnjeg djelatnika iz Velikog Grđevca, koji je na mjestu događaja preminuo", naveli su u priopćenju.

Vezani članci Nisu prošli natječaj za sirovinu Hrvatskih šuma - 9 Nisu prošli natječaj za sirovinu Hrvatskih šuma: "Vodeći smo proizvođač parketa, a tvrde da nemamo potrebnu tehnologiju" Krave, ilustracija Apel očajnih stočara: Dobivaju poticaje, ali ne mogu do svojih pašnjaka - ''Obećali su ugovore, ali do dana današnjeg nisu stigli''

Očevidom je rukovodila zamjenica Općinskog državnog odvjetnika u Bjelovaru uz pomoć policijskih službenika iz Garešnice. Očevidu je prisustvovao i inspektor zaštite na radu. Naložena je obdukcija tijela stradalog muškarca.