Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pali na strminu

Migranti skočili s mosta na rijeci Mrežnici, trojica teško ozlijeđena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U noći s ponedjeljka na utorak trojica ilegalnih migranata teško su se ozlijedila kad su skočili s mosta preko Mrežnice i svi su u bolnici, a prema nekim neslužbenim informacijama, skočili su bježeći pred policijom. Dvojica su prevezena u karlovačku Opću bolnicu, a treći u ogulinsku.

Prema izjavi Josipa Granića iz karlovačkog HGSS-a, do ozljeđivanja je došlo kada su migranti skočili s mosta na rijeci Mrežnici u Keićima kod Generalskog Stola, jer nisu vidjeli da nisu iznad rijeke, nego iznad tla, koje je na tome mjestu kamenito. Hitna pomoć došla je do mosta, međutim, zbog strmine bez pomoći HGSS-a ozlijeđeni muškarci nisu mogli biti izneseni do sanitetskog vozila.

Pročitajte i ovo Na parkiralištu Doma zdravlja u Šestinama automobil naletio na pješakinju Jeste li što vidjeli? Policija moli svjedoke za pomoć: Automobil naletio na pješakinju u Šestinama Slika nije dostupna KRIMINALISTIČKO ISTRAŽIVANJE Nova tragedija na granici: Utopile se još dvije osobe u Mrežnici

Ravnatelj karlovačke Opće bolnice Ervin Jančić rekao je da je pacijent (rođen 1997.) smješten kod njih na odjelu intenzivne medicine s ozljedama opasnima za život, međutim da je jutros stabilno. Jančić je rekao kako se nada da su izgledi za njegov oporavak dobri.

Drugi pacijent (rođen 2001.) priprema se za transport u Traumatološku bolnicu u Zagrebu zbog ozljede kralježnice.

Bolnica zna identite ozlijeđenih, ali se oni nisu htjeli izjasniti o državljanstvu, odnosno reći iz koje su zemlje krenuli na put prema zapadu.

Treći ozlijeđeni u ogulinskoj je bolnici podvrgnut operativnom zahvatu i nalazi se na odjelu kirurgije.

Karlovačka Policijska uprava nije dala informaciju o događaju, ali je glasnogovornica Andreja Lenard rekla da prikupljaju informacije i najavila priopćenje. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene