Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Završen očevid

Teška prometna nesreća u Slavonskom Brodu: U sudaru s traktorom i automobilom poginuo motociklist

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U teškoj prometnoj nesreći koja se u utorak navečer dogodila u Slavonskom Brodu poginuo je 35-godišnji motociklist, doznaje se iz Policijske uprave brodsko-posavske.

Motociklist se kretao iz smjera istoka u smjeru zapada, ispred njega se u istom smjeru kretao traktor kojim je upravljao 48-godišnjak. Suprotnim prometnim trakom kretao se 45-godišnji vozač osobnog automobila austrijskih registarskih oznaka.

Pročitajte i ovo Kaštel zavijen u crno - 5 Tragedija u Kaštel Sućurcu Da se nije zamijenio za smjenu, iz gorućeg bi auta spašavao vlastitu obitelj: "To je nešto iz noćne more vatrogasaca" Sprovod 32-godišnje majke koja je poginula u prometnoj nesreći u Kaštel-Sućurcu Kaštel-Sućurac Stotine ljudi oprostilo se od mlade majke koja je poginula u strašnoj prometnoj nesreći: "Iza nje ostaje praznina"

U jednom trenutku vozač motocikla je zbog neprilagođene brzine prekasno uočio vozilo ispred sebe, uslijed čega je došlo do udara motocikla u traktor te odbacivanja motocikla na suprotni prometni trak i udara osobnog automobila u motocikl.

Tom je prilikom motociklist smrtno stradao. (Hina)


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene