Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Još jedna tragedija u prometu

Teška prometna nesreća kod Vukove Gorice: U slijetanju automobila dvoje poginulih, jedna osoba ozlijeđena. "To su roditelji s djetetom..."

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvije osobe su poginule, a jedna je ozlijeđena u teškoj prometnoj nesreći kod Vukove Gorice.

Dvije osobe smrtno su stradale, a jedna je ozlijeđena u slijetanju osobnog automobila u 13:35 sati na DC-3 kod Vukove Gorice, izvijestila je policija.

Pročitajte i ovo Sudar automobila Ugašen još jedan život Prometna nesreća u okolici Zadra: Poginula je jedna osoba, očevid u tijeku Detalji prometne nesreće - 4 ispali iz auta Detalji stravične nesreće na A1: U automobilu je bio i pas - pobjegao je, građani mole za pomoć

Prema prvim informacijama automobil hrvatskih registracija je iz za sada neutvrđenih razloga sletio s ceste te su u njemu poginuli muškarac i žena.

Neslužbeno se doznaje kako su poginuli supružnici iz Vrbovskog, a s njima je u automobilu bila kćer koja je ozlijeđena. Navodno su išli u Karlovac po drugo dijete koje se vraćalo s mora, piše Radio Mrežnica.

Na mjestu nesreće je vidljiv trag kočenja u dužini od 7 metara, a nesreća se dogodila na ravnom dijelu ceste u smjeru Jarčeg Polja. Policija utvrđuje identitet poginulih, za sada je sigurno da su hrvatski državljani.

Promet se odvija jednim trakom, a u tijeku je policijski očevid nakon kojeg će biti poznato više informacija.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene