Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jedna osoba uhićena

Teška prometna nesreća kod Koprivnice: U sudaru s kombijem i automobilom poginuo motociklist

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U nedjelju poslijepodne u Kloštru Podravskom kod Koprivnice došlo je do teške prometne nesreće u kojoj je poginula jedna osoba, javlja policija.

U nedjelju oko 17:30 u Kloštru Podravskom u Ulici kralja Tomislava 27–godišnjak je vozio neregistrirani motocikl KTM 640 LC bez položenog vozačkog ispita kategorije A u smjeru Kladara.

Pročitajte i ovo Kombi s migrantima Odbio se zaustaviti Optužen Moldavac koji je divljao po Zagrebu u kombiju punom migranata Prometna nesreća između Glavica i Hana Nedaleko od Sinja Teška prometna nesreća u Dalmaciji: Motociklist poginuo u sudaru s osobnim automobilom

"Tom prilikom došlo je do kontakta tijela vozača i motocikla u središnji bočni dio kombi vozila Mercedes njemačke registarske oznake, kojim je upravljao 28–godišnji vozač, a koji se kretao iz suprotnog smjera te iz neutvrđenih razloga prešao na suprotnu stranu kolnika", priopćeno je iz PU koprivničko-križevačke.

Motociklist i motocikl su pali na kolnik i pritom udarili u prednji dio Golfa koprivničkih registarskih oznaka. Golf je vozio 22-godišnjak, a kretao se u smjeru Kladara.

Kako bi izbjegao sudar, vozač Golfa prešao je preko betonskog rubnjaka kolnika na zelenu površinu, a potom je dijelom vozila prešao preko tijela 27-godišnjeg motociklista. U ovoj prometnoj nesreći na mjestu događaja smrtno je stradao vozač motocikla.

Nisu bili pod utjecajem alkohola

Vozači u kombiju i Golfu nisu bili pod utjecajem alkohola te im je vađena krv i izuzet urin zbog utvrđivanja prisutnosti alkohola u organizmu.

"Očevidne radnje obavila je zamjenica Općinskog državnog odvjetnika u Koprivnici uz stručnu pomoć policijskih službenika Policijske postaje Đurđevac. Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu uhićen je 28-godišnji vozač kombija", dodaje se u priopćenju.

Zbog vršenja očevida od 17:45 do 21:50 za sav promet bila je zatvorena dionica Ulice kralja Tomislava od raskrižja na Trgu Svete Obitelji do raskrižja s Mirogojskom ulicom, a promet osobnih automobila odvijao se obilazno ulicama Mirogojska – P.Preradovića – Trg Svete obitelji i obrnuto, a promet teretnih vozila odvijao se obilazno mjestom Pitomača – Podravske Sesvete.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene