Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neprilagođena brzina

Teška prometna nesreća kod Dubrovnika: Automobilom sletio s ceste i udario u stablo, poginuo suvozač

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladi, 26-godišnji suvozač poginuo je u četvrtak navečer u Kominu kad je 25-godišnji vozač vozilom udario u stablo i teško je ozlijeđen.

Iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske u petak su izvijestili da se teška nesreća dogodila u 19,35 sati na predjelu Ušće-Galičak u Kominu.

Pročitajte i ovo Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta" Dva taksija sudjelovala u prometnoj nesreći u Zagrebu - 1 Nesreća u metropoli VIDEO Krš i lom u centru Zagreba: Sudarila se dva taksija, tramvajski promet bio u prekidu

Prometna nesreća dogodila se kad je 25-godišnjak, upravljajući osobnim vozilom dubrovačkih registracijskih oznaka kojem je istekla tehnička valjanost i obvezno osiguranje, uslijed neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom, izletio izvan kolnika i prednjim dijelom vozila udario u stablo.

Zbog teških ozljeda 26-godišnji suvozač preminuo je na mjestu nesreće, a 25-godišnji vozač prevezen je u splitsku bolnicu gdje je zadržan na liječenju. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene