Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vatrogasci brzo intervenirali

Užas u centru Zagreba: Dijete prignječio lift, u teškom stanju prebačeno na Rebro. Hitna pomagala i šokiranom ocu

Policija, ilustracija - 1
Policija, ilustracija - 1 Foto: DNEVNIK.hr
Zagrebačka policija dobila je dojavu o nesreći u centru Zagreba u 15:30 u nedjelju. Kako doznajemo, u nesreći je ozlijeđeno dijete, koje je prevezeno u KBC Rebro na pružanje liječničke pomoći nakon nevjerojatno brze intervencije vatrogasaca koji su dijete izvukli za tri minute.

Policija i vatrogasci nisu mogli govoriti o detaljima nesreće zbog činjenice da je riječ o djetetu. U policiji su nam samo kazali da je dijete prebačeno u bolnicu.

"Pacijent je primljen u teškom stanju i primjenjuju se svi postupci intenzivne medicine s ciljem stabilizacije, to jest spašavanja života", kratko su nam odgovorili u nedjelju poslijepodne iz KBC-a Rebro. 

Djetetu se stanje tijekom večeri stabiliziralo, pišu 24sata. Neslužbeno doznajemo da je dijete prvi put reanimirano u kolima hitne pomoći, a drugi put u bolnici. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Prometna nesreća Sudar tramvaja i dvaju automobila u zagrebačkoj Ilici: Vatrogasci vadili putnike iz automobila

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Prometna nesreća u Adamovcu Tragedija kod Zagreba: Mladić automobilom sletio s ceste i na mjestu poginuo

Kako doznajemo, dijete je pritisnuo stari lift, a zbog šoka pomoć je pružena i ocu i susjedu. Navodno su u šoku i vatrogasci koji su uspjeli nevjerojatnom brzinom u tim uvjetima dijete izvući za tri minute. 

"U tim uvjetima, to je čudo", kazali su nam iz JVP-a Zagreb.

U akciji spašavanja sudjelovalo je devet vatrogasaca s tri vozila. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene