Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Sukob navijača u restoranu Zvone Bobana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Razbijeno prozorsko staklo na restoranu Zvonimira Bobana u središtu Zagreba, u Gajevoj ulici, epilog je obračuna hrvatskih i engleskih nogometnih navijača.

Kako tvrde svjedoci, sukob je počeo oko 22.30, u trenutku kad je na skupinu Engleza koja je ispijala pivo i večerala u Bobanovu restoranu kroza zatvoreni prozor s ulične terase doletjela pepeljara. 

Pročitajte i ovo Bruna Papić, reporterka Dnevnika Nove TV Huligani Čeka li Hajduk najstroža kazna ikad izrečena? Evo kada stiže odluka: "Postoji velika mogućnost..." Davor Božinović i Barbara Štrbac, reporterka Dnevnika Nove TV Neredi u Splitu Božinović oštro odgovorio Milanoviću: "U vrijeme ovih koji danas kritiziraju, policajac početnik je imao manju plaću od kolege u BiH"

Englezi su uzvratili istom mjerom i samo zahvaljujući brzoj intervenciji policije, spašen je inventar restorana u vlasništvu nekoć jednog od najboljih hrvatskih nogometnih reprezentativaca. 

"Sve je trajalo dvije, tri minute. Netko od naših navijača htio je isprovocirati Engleze, koji su sve do trenutka kad ih je zasulo staklo, mirno sjedili i zabavljali se ispijajući pivo. 

Osim razbijenog stakla nema druge šetete jer su navijači izjurili iz restorana i sukobili se na ulici", opisao je događaj jedan od konobara.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene