Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Razbijeno prozorsko staklo na restoranu Zvonimira Bobana u središtu Zagreba, u Gajevoj ulici, epilog je obračuna hrvatskih i engleskih nogometnih navijača.


Kako tvrde svjedoci, sukob je počeo oko 22.30, u trenutku kad je na skupinu Engleza koja je ispijala pivo i večerala u Bobanovu restoranu kroza zatvoreni prozor s ulične terase doletjela pepeljara. 

Vezani članci Ana Brnabić, Aleksandar Vučić i Nebojša Stefanović Šokantan potez srbijanskog predsjednika: Na javnoj televiziji pokazivao slike masakriranih tijela navijača Hrvatski grb (Foto: Twitter) Hrvatski grb prognozira pad Engleske? Internetom se šire lude fore na račun Engleske i Hrvatske

Englezi su uzvratili istom mjerom i samo zahvaljujući brzoj intervenciji policije, spašen je inventar restorana u vlasništvu nekoć jednog od najboljih hrvatskih nogometnih reprezentativaca. 

"Sve je trajalo dvije, tri minute. Netko od naših navijača htio je isprovocirati Engleze, koji su sve do trenutka kad ih je zasulo staklo, mirno sjedili i zabavljali se ispijajući pivo. 

Osim razbijenog stakla nema druge šetete jer su navijači izjurili iz restorana i sukobili se na ulici", opisao je događaj jedan od konobara.