Obavijesti Video Pretražite Navigacija
na zahtjev obrane

Suđenje Komšiću za brutalno ubojstvo: Ispitivanje vještaka zatvoreno za javnost

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dio suđenja Davidu Komšiću, koji je optužen za brutalno ubojstvo Kristine Krupljan, zatvoren je za javnost.

S dijela današnje rasprave na suđenju Davidu Komšiću isključeni su mediji. Isključenje javnosti zatražio je Veljko Miljević, Komšićev odvjetnik, a tome se tužiteljstvo nije usprotivilo. 

Pročitajte i ovo Privođenje osumnjičenog za ubojstvo Ukrajinca u Slavonskom Brodu - 6 U stanu Cure detalji o ubojstvu u Slavonskom Brodu: Na proslavi rođendana izbila je tučnjava... Ilustracija Osuđen je Pretukao kćer pa jeo brzu hranu dok je ona umirala, njezino tijelo nikad nije nađeno: "On je čudovište i zaslužuje provesti ostatak života u zatvoru"

Riječ je o dijelu suđenja u kojem se ispituju sudski vještaci, psiholog i psihijatar, koji svjedoče o Komšićevim osobnim prilikama. 

Na prethodnom ročištu svjedočila je toksikologinja koja je potvrdila da su Komšiću, nakon ubojstva Kristine Krupljan, pronađeni tragovi koji upućuju na konzumaciju marihuane

Dodala je da ne može pouzdano utvrditi je li marihuanu konzumirao neposredno prije ubojstva ili ranije. 

Naime, osoba koja je marihuanu konzumirala nedavno u krvi ima više od dva nanograma THC-a u krvi. Komšiću je utvrđen 1,1 nanogram HTC-a sedam i pol sati nakon ubojstva. 

Na ranijim ročištima svjedočile su Komšićeve sestrične Mia i Leonarda Perić, tete Ljubica Marjanović i Antonia Perić te roditelji, dok su njegove sestre odbile svjedočenje.

Mia Perić sudu je rekla da nije čula niti vidjela Komšića da prijeti bivšoj djevojci, a njezina sestra Leonarda izjavila je da joj se ubijena Kristina Krupljan jednom povjerila da je David tuče.

Komšićeve su tete svjedočile da su se David i Kristina stalno svađali i mirili zbog ljubomore. Komšićeva teta Antonia poručila je da njezin nećak nije monstrum kakvim ga se opisuje, već da je on "dobar dečko".

Komšića se tereti za teško ubojstvo bivše djevojke koja je izbodena nožem čak 88 puta

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene