Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neprilagođena brzina

Tri prvoligaška suca ozlijeđena u teškoj prometnoj nesreći kod Male Kapele, putovali su u Zagreb na utakmicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U petak oko 19:45 došlo je do prometne nesreće na autocesti A1, kod tunela Mala Kapela u smjeru Zagrebu. Doznajemo da su tri osobe prevezene u bolnicu s teškim tjelesnim ozljedama.

U sudaru koji se u petak oko 19:45 dogodio na autocesti A1 kod tunela Mala Kapela u smjeru Zagreba sudjelovala su dva automobila, potvrdili su nam iz Policijske uprave karlovačke. Do prometne nesreće došlo je zbog neprilagođene brzine uvjetima na cesti - snijegu te mokrim i skliskim kolnicima.

Pročitajte i ovo Kaštel zavijen u crno - 5 Tragedija u Kaštel Sućurcu Da se nije zamijenio za smjenu, iz gorućeg bi auta spašavao vlastitu obitelj: "To je nešto iz noćne more vatrogasaca" Sprovod 32-godišnje majke koja je poginula u prometnoj nesreći u Kaštel-Sućurcu Kaštel-Sućurac Stotine ljudi oprostilo se od mlade majke koja je poginula u strašnoj prometnoj nesreći: "Iza nje ostaje praznina"

Tri su osobe zadobile teške tjelesne ozljede i prevezene u Opću bolnicu u Ogulinu. Svi su zadržani na bolničkom liječenju. Kako neslužbeno doznaje Jutarnji list, riječ je o trojici prvoligaških sudaca, koji su putovali u Zagreb gdje su trebali u subotu suditi na utakmici Dinama i Lokomotive.

Prometnu nesreću zabilježile su i nadzorne kamere Hrvatskog autokluba.

U PU karlovačkoj doznajemo da su u subotu uvjeti za vožnju na području te uprave puno bolji s obzirom na to da je sunčano vrijeme pa su kolnici samo mjestimice mokri.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene