U petak oko 19:45 došlo je do prometne nesreće na autocesti A1, kod tunela Mala Kapela u smjeru Zagrebu. Doznajemo da su tri osobe prevezene u bolnicu s teškim tjelesnim ozljedama.

Galerija


U sudaru koji se u petak oko 19:45 dogodio na autocesti A1 kod tunela Mala Kapela u smjeru Zagreba sudjelovala su dva automobila, potvrdili su nam iz Policijske uprave karlovačke. Do prometne nesreće došlo je zbog neprilagođene brzine uvjetima na cesti - snijegu te mokrim i skliskim kolnicima.

Vezani članci Leon Lučić priveden u karlovačko državno odvjetništvo - 1 Leon Lučić tijekom privođenja vrijeđao i pljuvao novinare: "Šta je bagro destruktivna, mamu vam j****" Automobil u Zadru visio s mola za vezivanje čamaca - 5 Otkriven uzrok nesvakidašnje nesreće: Vozačica ostala zarobljena u automobilu koji je visio s drvenog mola pa – dobila kaznu

Tri su osobe zadobile teške tjelesne ozljede i prevezene u Opću bolnicu u Ogulinu. Svi su zadržani na bolničkom liječenju. Kako neslužbeno doznaje Jutarnji list, riječ je o trojici prvoligaških sudaca, koji su putovali u Zagreb gdje su trebali u subotu suditi na utakmici Dinama i Lokomotive.

Prometnu nesreću zabilježile su i nadzorne kamere Hrvatskog autokluba.

U PU karlovačkoj doznajemo da su u subotu uvjeti za vožnju na području te uprave puno bolji s obzirom na to da je sunčano vrijeme pa su kolnici samo mjestimice mokri.