Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Naložena obdukcija

Stravična nesreća kod Šibenika: Izgorjeli u automobilu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rano jutros oko 3 sata na državnoj cesti kod naselja Tromilja nedaleko čvorišta autoceste za Šibenik, dogodila se prometna nesreća u kojoj je poginulo troje ljudi.

Iz policije se doznaje da su poginuli stradali u automobilu zadarskih registarskih oznaka, no da je automobil prodan na šibenskom području pa se vrlo vjerojatno radi o osobama s područja Šibenika.

Pročitajte i ovo Ubojstvo u Šibeniku Tri osumnjičenika uhićena Šibenik zavijen u crno zbog brutalnog ubojstva: Policija složila mozaik tučnjave u kafiću Kaštel zavijen u crno - 5 Tragedija u Kaštel Sućurcu Da se nije zamijenio za smjenu, iz gorućeg bi auta spašavao vlastitu obitelj: "To je nešto iz noćne more vatrogasaca"

Policija još ne zna identitet trojice stradalih mladića, kazala je danas na izvanrednoj konferenciji za medije glasnogovornica šibenske policije Marica Kosor. Čim policija uspije identificirati tijela poginulih, kazala je Kosor, o tome će obavijestiti javnost.

Do prometne nesreće došlo je kada je zbog prevelike brzine vozilo "opel tigra" izletjelo s ceste. Vozač automobila je u prevrtanju ispao i na mjestu poginuo, a zatim se automobil zapalio i izgorio. Suvozač i putnik na zadnjem sjedalu izgorjeli su u "opelu", izvijestila je Kosor. (D.B./Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene