Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Četiri mjeseca

Splićanka se predstavljala kao policajka kako bi dobila informacije o Antoniji Bilić

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
26-godišnja Splićanka četiri se mjeseca lažno predstavljala kao policajka kako bi dobila informacije o nestaloj Antoniji Bilić.

Policija je utvrdila da se Splićanka lažno predstavljala od 21. lipnja do 20. listopada 2011. s ciljem da pribavi okolnosti oko nestanka Antonije Bilić od obitelji i drugih osoba s područja županije.

Pročitajte i ovo Ilustracija Potraga u tijeku Lažirali da su policajci: Upali u kuću, istukli i pokrali ukućane pa ih zaključali i pobjegli Slika nije dostupna Od Slavonije do Istre Ova vrsta prijevare sve je češća: Lažni direktori oštetili tvrtke za više desetaka tisuća eura

>> Nestanak Antonije Bilić - slučaj koji je potresao Hrvatsku

>> Sudac Ivić: Očekujemo izručenje Paravinje

Protiv osumnjičene Splićanke policija će podnijeti kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, izvijestila je  PU šibensko-kninska.

Kako neslužbeno doznajemo radi se o psihički nestabilnoj osobi koja je podatke o Antoniji Bilić pribavljala isključivo za vlastite potrebe. Splićanka dobivene informacije nije širila dalje pa se pretpostavlja da se tako htjela uključiti u potragu.

Podsjetimo, Drnišanka Antonia Bilić nestala je 7. lipnja, a posljednji puta je viđena na čikolskom mostu, na cesti Drniš-Split, kako autostopira i ulazi u kamion.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene