Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Roditelji pregažene djevojčice privedeni zbog zanemarivanja djeteta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kaštela su još šokirana spoznajom da je trogodišnja djevojčica pregažena automobilom dok je proteklog vikenda u ponoć sama šetala po glavnoj cesti. Srećom, iako teško ozlijeđena, djevojčica je preživjela. No, građani se užasnuti pitaju kakvi su to roditelji i zašto socijalna služba nije ranije reagirala.

Ovo je podstanarski dom u Kaštel Kambelovcu iz kojega je trogodišnja djevojčica u sred noći išetala na obližnju glavnu kaštelansku prometnicu. Iako je 28 - godišnji vozač prikočio, udarac je bio strašan.

Pročitajte i ovo Vojnici koji se bore protiv Boko Harama Otmica iz škole Djevojčica koju je prije 10 godina oteo Boko Haram spašena je, ali nije bila sama... Zaplijena marihuane u Kaštelima Zaplijena u Kaštelima Spazio policiju pa krenuo bježati: Nije stigao daleko, a kod sebe je imao veću količinu droge

Svjedoci kažu, kada se otac djevojčice konačno pojavio očevici koji su vidjeli nesreću od bijesa su ga gotovo linčovali.

Dvoje roditelja 20 - godišnja majka i 24 - godišnji otac danas su istražnom sucu privedeni zbog sumnje na zanemarivanje djeteta. Neki susjedi pričaju kako je gladno dijete znalo jesti čak i hranu za pse iz dvorišta.

U podstanarskoj kućici pronašli smo baku djevojčice koja kaže kako ne živi sa mladim parom nego je stigla nakon stravičnog događaja. Tvrdi kako je kobne noći njena kći zbog problema s bolovima u želucu morala na hitnu pomoć pa ju je suprug odvezao. Navodno su u kući sa djetetom ostavili prijateljicu.

Po nekim pričama i susjedi i časne sestre iz obližnjeg vrtića upozoravale su centar za socijalni rad na zanemarivanje djeteta. Centar u Kaštelima to demantira.

Građani kažu, netko tu laže. A nedužna djevojčica sa teškim ozljedama glave i prijelomima leži na intenzivnoj njezi splitske bolnice.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene