Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Provalnik uhvaćen na spavanju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Provalnik koji je preko vikenda upao u zgradu groblja u Gornjem Vrapču uhićen je u garderobi u kojoj je zaspao, nakon što u premetačini nije našao nikakav plijen, izvijestila je policija.

Usnulog 24-godišnjaka u garderobi upravne zgrade groblja u subotu oko dva sata ujutro otkrila je redovna policijska ophodnja koja je opazila tragove provele.

Pročitajte i ovo Skrnavljenje erdutskog groblja - 3 Nečuveni vandalizam FOTO Policija otkrila tko je uništio groblje u Slavoniji: Rezultat istrage je za neke šokantan, za neke i tužan Skrnavljenje erdutskog groblja - 1 Užas u Erdutu Napravili kaos na groblju, najgori stradala posljednja počivališta dviju djevojčica: "To može samo nečovjek napraviti"

U policiji kažu da je mladić na groblje došao oko sat i pol ranije i u zgradu ušao kroz razbijen prozor u sanitarnom čvoru. Tamo je otvarao ormare i drugi namještaj, a kako nije pronašao ništa što bi otuđio, legao je u prostor garderobe i zaspao, navodi policija u službenom izvješću.

Nakon uhićenja kod njega je pronađen i mobitel za koji policija tvrdi da je nekoliko dana ranije ukraden iz cvjećarne pored istog groblja u Ulici Petraščak.

Sumnja se da je mladić u cvjećarnu ušao kroz prozor s kojega je potrgao rešetke i potom obio vrata skladišta, gdje je na polici pronašao mobitel.

Provalnik s vrapčanskog groblja predan je i istražnom sucu, a
policija nastavlja raditi na njegovom slučaju zbog sumnje da je počinio još neka nedjela.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene