Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Provaljeno u ambulante šibenskog Doma zdravlja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijekom protekle noći provaljeno je u nekoliko ambulanti šibenskog Doma zdravlja, pri čemu je ukradena manja količina heptanona i novca, te je načinjena znatna materijalna šteta, potvrdila je danas Policijska uprava šibenska, a očevid je u tijeku.

Od ravnatelja šibenskog Doma zdravlja Ante Županović doznaje se kako je provaljeno u nekoliko ambulanta Opće medicine, te u ambulantu Školske medicine i Patronažnu službu, a zbog ukradenog heptanona i novca pretpostavlja se da su provalnici bili ovisnici o drogama.

Pročitajte i ovo Policija uhitila osumnjičene Tučnjava u Šibeniku Trojica muškaraca nasmrt pretukla pomorca, jedan bivši profesionalni boksač: Sve je počelo u kafiću... Mario Jurić uživo iz Primoštena razgovara s načelnikom općine Stipom Petrinom (Foto: Dnevik.hr) - 2 IMA NOVU AMBULANTU Stipe Petrina otkrio koliko zapravo košta jedan liječnički tim: "Nismo htjeli plaćati taj reket"

"U ambulantama nije bilo baš puno novca, pa nisu ni mogli ukrasti veći iznos. No načinjena je poprilična materijalna šteta, jer su razvaljena vrata i štokovi u ambulantama koje smo krajem prošle godine potpuno renovirali. U ovom trenutku ne znamo kako je došlo do provale, budući da vrata i rešetke na ulazu u zgradu Doma zdravlja, u kojem se nalaze te ambulante, nisu oštećena. Nadamo se da će to otkriti policijska istraga", rekao je ravnatelj Županović.

Iako očevid još traje, liječnici u provaljenim ambulantama danas prijepodne normalno rade i primaju pacijente, dodao je.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene