Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pronađeno dvoje turista izgubljenih na Plitvicama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Potraga za dvoje ruskih turista koji su se sinoć izgubili na Plitvicama jutros je uspješno završena budući da su se, nakon cjelonoćne potrage za njima, turisti javili iz mjesta

Grabovac gdje su bili smješteni, priopćio je Državni centar 112.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Odlično posluju, vraćaju dugove Plitvice krcate, turisti ni nakon sezone ne prestaju dolaziti Slika nije dostupna Unatoč odličnoj sezoni Plitvice grcaju u dugovima, zaposlenici šokirani

Županijskom centru 112 u Pazinu sinoć su nešto prije ponoći roditelji tih turista iz Rusije dojavili da su se turisti izgubili na području Plitvica, u okolici hotela Jezera, pa su odmah u potragu krenuli nadzornici Nacionalnog parka Plitvička jezera i pripadnici gospićke Gorske službe spašavanja.


Preko mobilnog operatore zatražili su lociranje mobitela izgubljenih turista te su dobili njihovu lokaciju na Plitvicama i tragali za njima tijekom noći.

No, jutros oko 8,25 sati njihovi su roditelji dojavili da su se oni javili iz mjesta Grabovac gdje su bili smješteni.

Sinoć u 21,35 sati uspješno je okončana i potraga za češkom državljankom koja je otplutala na zračnom jastuku na moru kod Podgore.

Potragu je, nakon dojave nešto prije 18 sati, organizirala Lučka ispostava Makarska. Potraga je trajala do 21 sat, a u 21,35 sati Gradski centar 112 u Makarskoj obaviješten je da se češka državljanka vratila sama u Podgoru nakon što su je morske struje odnijele prema Drašnicama gdje se izvukla na obalu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene