Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon nekoliko dana potrage

Pronađen i uhićen 37-godišnjak koji je skrivio prometnu nesreću, ostavio ozlijeđene putnike i pobjegao

U srijedu 30. kolovoza oko 12:30 u blizini mjesta Radovanci, policijski službenici pronašli su 37-godišnjaka za kojim su intenzivno tragali.

Vozač (37) uhićen je i priveden u prostorije policije te slijedi daljnje kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu i Nepružanje pomoći.

Pročitajte i ovo Ilustracija Povijesni nalaz FOTO Vozio jet ski rijekom i nabasao na nevjerojatno otkriće iz Prvog svjetskog rata: ''Nisam bio siguran što zapravo vidim, ali...''

Vozač je 27. kolovoza skrivio prometnu nesreću kod Požege, udario u drugi automobil, a zatim sletio u potok Veličanku. U prometnoj nesreći teško je stradao njegov 30-godišnji suvozač, a lakše vozač (70) drugog automobila.

Pročitajte i ovo Pokopan Evgenij Prigožin - 4 Traje istraga Kremlj priznao da je Prigožin ubijen? "Pad zrakoplova možda je izazvan namjerno"

Pročitajte i ovo Ilustracija Lov na vještice Policija upala na vjenčanje i uhitila više od 200 osoba: Među njima i modeli i modni dizajneri

Nakon nesreće, ostavio je ozlijeđene putnike i pobjegao. U pomoć su priskočili slučajni prolaznici, a potom su stigli hitna pomoć i vatrogasci.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene