Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Treći dan potrage

Nastavlja se potraga za vozačem koji je sletio autom u rijeku kod Požege: "Odjednom je naišao i samo udario u mene, ja sam završio u jarku"

Aktualno Galerija Potraga u Požegi, ilustracija - 3 Potraga u Požegi, ilustracija - 3 Foto: DNEVNIK.hr Potraga u Požegi, ilustracija - 2 Potraga u Požegi, ilustracija - 2 Foto: DNEVNIK.hr Potraga u Požegi, ilustracija - 4 Potraga u Požegi, ilustracija - 4 Foto: DNEVNIK.hr Potraga u Požegi, ilustracija - 1 Potraga u Požegi, ilustracija - 1 Foto: DNEVNIK.hr +1 Potraga u Požegi, ilustracija Galerija 1/6 >>
HGSS i policija i dalje tragaju za vozačem koji je prije tri dana sletio autom u rijeku kod Požege i pobjegao.

Treći je dan potrage za 37-godišnjakom koji je skrivio prometnu nesreću kod Požege, udario u drugi automobil, a zatim sletio u potok Veličanku. U prometnoj nesreći teško je stradao njegov 30-godišnji suvozač, a lakše vozač drugog automobila.

U trećem danu potrage i dalje su uključene policijske snage, HGSS, psi tragači i dronovi. Teren je težak za pretragu zbog šumovitog i poljoprivrednog tla, ali i zbog izuzetno velikog prostora na kojemu se odvija potraga.

Pročitajte i ovo Nevrijeme izazvalo pomorske nesreće - 5 niz pomorskih nesreća Tragične posljedice: Nevrijeme na moru uzelo tri života, jednog kupača jugo odnijelo s plaže

"U provedbi navedenih mjera bilo je uključeno 40 policijskih službenika, 30 vatrogasaca, 22 pripadnika HGSS-a koji su koristili dronove i 2 službena psa", rekla je glasnogovornica PU požeško-slavonske Nikolina Janković.

Vozač udarenog automobila izašao je iz bolnice s ozljedom glave i ruke.

"Išao sam u grad i odjednom je automobil naišao od Požege i samo udario u mene i ja sam završio u jarku, kukuruzima. Kad sam izašao iz automobila pomislio sam da je onaj koji me udario pobjegao. Kasnije kad sam bio u kolima hitne, onda su neki ljudi vikali da nije pobjegao, da je pao u Veličanku", rekao je Drago Kapl.

Suvozača s teškim tjelesnim ozljedama sjeća se iz bolnice.

"On je bio u nosilima, a ja sam bio u kolicima. Njega su odvezli na CT, ja sam otišao slikati glavu. Vikao je da je bio u vodi i tresao je nogama, to sam vidio jer je bio pokriven onim plahtama. Je li bio mokar, nemam pojma", dodao je Drago.

Suvozač je izvan životne opasnosti, a za vozačem se potraga i dalje nastavlja.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene