Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prometna nesreća u Rijeci

Predložena kazna 63.000 kuna: Pijana bez vozačke neregistriranim motorom prošla kroz crveno, bježala policiji, pa udarila u aute

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je u noći na ponedjeljak u centru Rijeke uhvatila pijanu 23-godišnjakinju koja je na motociklu napravila više prometnih prekršaja. Nadležnom sudu predloženo je određivanje novčane kazne u iznosu od 63.000 kuna ili kazna zatvora u trajanju od 60 dana.

U noći na ponedjeljak u centru Rijeke u Ulici Moše Albaharija oko 1:10 pijana vozačica izazvala je prometnu nesreću s materijalnom štetom.

Pročitajte i ovo Klevisa Ymeri Privedena je Ovo je Albanka koja je terencem usmrtila brata (21) i sestru (19) na magistrali: Voli luksuzan život, na društvenim mrežama ima tisuće pratitelja Ilustracija Očevid u tijeku Automobil sletio kod Požege: Jedna osoba prevezena u bolnicu

Riječ je o 23-godišnjoj hrvatskoj državljanki koja je s 2,23 promila alkohola upravljala neregistriranim motociklom marke TGB. 23-godišnjakinja je njime upravljala bez položenog vozačkog ispita.

Osim toga, prije prometne nesreće u kojoj je udarila u dva parkirana osobna vozila na semaforu je prošla kroz crveno svjetlo te se nije zaustavila na svjetlosne signale policajaca, već je nastavila vožnju i izazvala prometnu nesreću.

Privedena je u policijske prostorije, a zbog počinjenih prometnih prekršaja nadležnom općinskom sudu za 23-godišnjakinju je predložena novčana kazna od 63.000 kuna ili kazna zatvora do 60 dana.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene