Policija, ilustracija
Policija, ilustracija Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Policija je u noći na ponedjeljak u centru Rijeke uhvatila pijanu 23-godišnjakinju koja je na motociklu napravila više prometnih prekršaja. Nadležnom sudu predloženo je određivanje novčane kazne u iznosu od 63.000 kuna ili kazna zatvora u trajanju od 60 dana.


U noći na ponedjeljak u centru Rijeke u Ulici Moše Albaharija oko 1:10 pijana vozačica izazvala je prometnu nesreću s materijalnom štetom.

Vezani članci Policajac, ilustracija Teška prometna nesreća na Jadranskoj magistrali blizu Makarske, jedna osoba poginula Kamion sletio s vijadukta Svilno - 2 Stravična nesreća kod Rijeke: Kamionom sletio s vijadukta Svilno u provaliju duboku nekoliko desetaka metara

Riječ je o 23-godišnjoj hrvatskoj državljanki koja je s 2,23 promila alkohola upravljala neregistriranim motociklom marke TGB. 23-godišnjakinja je njime upravljala bez položenog vozačkog ispita.

Osim toga, prije prometne nesreće u kojoj je udarila u dva parkirana osobna vozila na semaforu je prošla kroz crveno svjetlo te se nije zaustavila na svjetlosne signale policajaca, već je nastavila vožnju i izazvala prometnu nesreću.

Privedena je u policijske prostorije, a zbog počinjenih prometnih prekršaja nadležnom općinskom sudu za 23-godišnjakinju je predložena novčana kazna od 63.000 kuna ili kazna zatvora do 60 dana.